tiistai 7. huhtikuuta 2015

Leveyttä lahkeisiin - Flared Jeans Inspiration

Leveälahkeiset farkut tai muutkaan lahkeistaan levenevät housut eivät ole olleet vuosiin käytössäni. Nyt kuitenkin uteliaisuus on kevään mittaan herännyt ja olen alkanut haaveilemaan pillifarkkujen tilalle leveälahkeisia farkkuja tai housuja. Kevään alkaessa haluaisin jotain vaihtelua pukeutumiseeni ja vaihteluhan virkistää kummasti. Näin pukisin itse leveälahkeiset housut.

Bleiseri Balmain, Farkut Mango, Paita Calypso, Laukku Chanel, Kengät Ted Baker

Leveälahkeiset farkut on helppo yhdistää vaikka mustan bleiserin tai trenssin kanssa yhteen. Värikkäillä asusteilla saa kokonaisuuteen räväkkyyttä. Tietty klassisuus asusteissa ja selkeys vaatteissa pitävät kokonaisuuden rauhallisena.

 

Paita H&M, Kengät Christian Louboutin, Housut J.W Anderson, Laukku YSL, Hattu Rag & Bone

Mustien housujen kanssa yhdistäisin valkoisen klassisen kauluspaidan, mustat korot ja boheemin hapsulaukun. Hattu piristää kokonaisuutta ja tekee siitä trendikkään.

Nahkatakki Balenciaga, Toppi Black Ribbed, Housut Milly Cady, Laukku Prada, Kengät Steve Madden

Räväkän värikkäät housut kaipaavat rinnalleen rauhallisen sävyisiä asusteita. Leveälahkeisten housujen kanssa on monissa kokonaisuuksissa yhdistetty nimenomaan nahkatakki, mikä sopiikin superhyvin myös tähän tyyliin.

Oletko jo hankkinut leveälahkeisia housuja vai kierrätkö tämän villityksen suosiolla kaukaa?

 

Share:

2 kommenttia

Kepa kirjoitti...

Itse päädyn kiertämään leveät lahkeet kaukaa. Pitkäsäärisille sopii varmasti paljon paremmin kuin tällaiselle 155cm tapille :)

beautyboxbys kirjoitti...

Korkokengät ovat aika ehdottomat leveälahkeisten housujen kanssa. Niilläkin saa hyvin pituutta ja tuo malli voi sopia ihan kivastikkin. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig