lauantai 11. huhtikuuta 2015

LuxeOil - Öljyhoitoa hiuksille

Pitkät ja käsitellyt hiukset ovat aina oma haasteensa ja vaativat tehokasta hoitoa myös kotona. Vaikka kampaajalta lähtiessä hiukset näyttävät upeilta ja kiiltäviltä, on hyvä muistaa, että kaiken a ja o pitkien hiusten kunnon kannalta ovat oikeat kotihoitotuotteet. Myös hiusten paksuus ja laatu vaikuttavat siihen kuinka hyvin ne kestävät eri käsittelyjä. Oma hiuslaatuni on luonnonkihara ja suhteellisen hento pohjoismaalaiseen tapaan. Siksi vaalennuksen seurauksena hiukset ovat varsinkin latvoista kuivat ja saattavat jopa katkeilla jonkinverran.

sp-luxeoil

Vuonna 2013 lanseerattiin LuxeOil-tuotesarja, mikä on ollut Wellan SP:n menestyneimpiä hiustenhoitotuotteita. LuxeOil-tuotteet sisältävät kolmea eri kosteuttavaa ja luonnollista öljyä: argan-, jojoba-, sekä manteliöljyä. Sarjan öljy on ollut käytössäni siitä asti kun se tuli markkinoille.

Shampoo on geelimäinen eli melko pesevä. Siksi olen todennut, että pidennysten kanssa käy hieman miedompi shampoo käytettäväksi. Tavalliseen hiukseen se toimii kuitenkin loistavasti pituudesta riippumatta.

Maaliskuussa valikoimaan tuli lisänä kevyt hoitoaine, mikä käy hyvin päivittäiseen käyttöön. Aiemmin valikoimassa oli ainoastaan tehohoitonaamio, mikä sopii käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Kaikissa LuxeOil-tuotteissa on lumoavan makea tuoksu, mihin ei kuitenkaan kyllästy. Parin vuoden kokemuksella voin sanoa, että öljy tuoksuu aina yhtä hyvälle, kun levitän sen pestyihin kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Kuvassa näkyvä pieni öljy on uusi matkakoko, mikä tosiaan on näppärä ottaa myös matkoille mukaan.

Tuleeko sinulla mieleen joitain kysymyksiä liittyen hiustenhoitoon tai näihin LuxeOil-tuotteisiin? Kampaaja on valmiina vastailemaan. :D

Tuotteet saatu blogin kautta.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig