perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mustaa & pinkkiä

Pääsiäisen jälkeen aika on liitänyt vauhdikkaasti. Päivät ovat hurahtaneet työn touhussa ja tavallisissa arjen askareissa. Huomenna mennäänkin jo perjantaissa. Kävin tänään Wellan Studiolla Kampissa koulutuksessa. Päivä oli antoisa ja sain taas mielettömästi uusia ideoita omaan tekemiseen työssäni.

Tänään lämpöisempi ilma on hellinyt ihanasti ja vaatetusta pystyi keventämään tähän väliin. Beige takki, musta t-paita ja mustat housut toimivat rentona asuna illasta. Neutraalia kokonaisuutta piristi kuitenkin Niken pinkit tennarit.

Takki, housut & t-paita Zara, Kengät Nike, Laukku Chanel, Aurinkolasit Bik Bok

Viikonloppuna pitäisi olla jopa 15 astetta lämmintä. Ihan superia! :)

Share:

4 kommenttia

Kävelijä kirjoitti...

Värikkäät kengät piristävät. Tykkään! Lenkkarit ovat niin ihanat kävelykengät. Mukavaa, että ovat niin muodissa eikä tarvitse kärvistellä epämukavissa kengissä esimerkiksi työmatkoilla. Jalatkin tykkää:)

sande kirjoitti...

Mä en tajua tätä nykymuotia, että paljaat nilkat näkyy. Jopa talvella teinit kulki nilkat paljaina. Asutaan kuitenkin Suomessa. Ennen oli paljas selkä ja nyt nilkat. Joku voi tietty väittää, että hölmön näköistä, kun näkyy sukat, mutta mun mielestä paljas iho on paljon pahempi.

beautyboxbys kirjoitti...

Lenkkarit ovat ihanat jalassa. Ihan hyvä muoti kerrankin keksitty. ;D

beautyboxbys kirjoitti...

On kyllä silkkaa hulluutta pitää talvella kylmässä säässä nilkkoja paljaana. Olen huomannut saman. Nyt kevään tullessa ja ilmojen lämmetessä sen sijaan tykkään itse että nilkat saavat näkyä. Jokaisella on oma maku tässäkin asiassa. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig