torstai 16. huhtikuuta 2015

Pedikyyri kotona

Olen varmaan maailman laiskin jalkojenhoitaja. Myönnettäköön se tässä nyt teille kaikille. :D Vuodessa tulee käytyä joitain kertoja jalkahoidossa kosmetologilla, mutta kotona jalkojen hoito unohtuu liian helposti. Kesän tullen tulee aina tsempattua, mutta talvella kotipedikyyrit ovat hyvin vähäisiä.

Sain testiin Schollilta paketillisen jalkojenhoitotuotteita sekä uuden Velvet Smooth Diamond Crystal -raspin. Olen itseasiassa omistanut tämän automaattiraspin siitä asti, kun se tuli markkinoille, mutta käyttökerroissa ei ole hurraamista. Uudessa raspissa on karkeampi pinta timanttikristallin ansiosta ja huomasin kyllä eron myös käytössä. Nyt pitää vain tsempata ja ottaa vaikka kerran viikossa tavaksi tehdä kotona kunnon pedikyyri. Timanttikristalleja sisältäviä raspeja on kolmenlaisia: karkea, keskikarkea ja hieno. Tuote palvelee näin parhaiten yksilöllisiä tarpeita. Automaattiraspiin pystyy vaihtamaan pään juuri sen hetken tarpeita ajatellen.

jalatscholl

Schollin uusi jalkojenhoitosarja sisältää neljä tuotetta, joilla jalkojen hoito tuntuu kotonakin helpommalta ja tehokkaammalta.


  • Scholl Velvet Smooth -jalkakylpy

  • Intensiiviseerumi

  • Jalkapäivävoide

  • Jalkayövoide

Näin teet pedikyyrin helposti kotona:


  1.  Aloita pedikyyri raaputtamalla kovettumat raspilla. Automaattiraspi on vaivaton käyttää, joten suosittelen sellaisen ehdottomasti hankkimaan.

  2. Kovettumien poiston jälkeen jatka hoitamista rentouttavalla jalkakylvyllä. Anna jalkojen liota rauhassa 10-15 minuuttia. Kylpy pehmentää jalkoja ja poistaa viimeisetkin kovettumat.

  3. Levitä jaloille Schollin Velvet Smooth -intensiiviseerumia. Se tehokosteuttaa kuivimmatkin jalat ja sopii erittäin kuivalle iholle.

  4. Levitä lopuksi kevyempi päivävoide. Voide imeytyy nopeasti ja jättää jalat ihanan pehmeiksi. Yön ajaksi kannattaa käyttää yövoidetta, mikä korjaa ja uudistaa vahingoittunutta ihoa sekä kosteuttaa.

  5. Lopuksi vielä kynsien lakkaus ja jalat ovat valmiina kevääseen ja kesään.

Schollin tuotteissa on miellyttävä tuoksu ja ne tuntuvat tehokkailta käytössä. Raspin hinta on 44,99 € ja yksi tuote maksaa 11,90 €. Jalkojen hoitaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kun sen vain muistaa tehdä tarpeeksi usein. Jalkojen iho kovettuu, kun se altistuu hankaukselle ja paineelle. Kovettuminen on hyvin yksilöllistä ja siihen vaikuttaa kenkämalli, jalkojen muoto ja kävelytyyli. Yleisimmät kohdat, joihin kovettumaa syntyy, ovat kantapäät, varpaat ja päkiät. Jos kovettumat altistuvat jatkuvalle paineelle, niin iho voi haljeta ja pahimmassa tapauksessa tulehtua. Siksi onkin hyvä muistaa pitää huolta omista jaloista säännöllisesti.

Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja todellakin tsemppaan jalkojenhoidossa. :)

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Myös minulle tuli vähän huono omatunto jalkojeni hoidosta. Kiitos hyvistä vinkeistä pedikyyriin! Välineet kyllä löytyvät kotoa, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Lupaan laittaa jalkani kesäkuntoon sandaalikautta varten. Talven villasukkakauden aikana jalat tahtovat unohtua, kun niitä ei näe ;)

beautyboxbys kirjoitti...

Ole hyvä Tipsu. :) Pitäisi ottaa vain tavaksi hoitaa jalat säännöllisesti. Nyt on kyllä pakko, kun kesä tulee!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig