maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viikon parhaat

Tällä viikolla kiire on ollut taas melkoinen. Olin kuutena päivänä töissä ja osa päivistä venyi pitkiksi. Viikkoon on mahtunut kuitenkin kaikkea kivaa pitkien päivien ja kiireen lisäksi.

Valon määrän lisääntyminen on tehnyt ihmeitä. Olo on paljon pirteämpi ja tuntuu että vuorokaudessa olisi lisää tunteja. Energiataso on noussut selvästi  ja nousee vielä varmasti kevään edetessä.

Sain kutsun ensi lauantaina järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan. Olen jo pyöritellyt mekkoja läpi kaapista ja vilkuillut myös kauppojen rekkejä läpi. Rakastan juhliin valmistautumista ja asun suunnitteleminen meikkeineen ja kampauksineen on ihan parasta. Saatan saada inspiraation asuun esim. jostain kuvasta Instagramissa, uudesta vaatteesta tai vaikka huulipunasta. Tällä kertaa kokonaisuuden suunnittelu lähtee kengistä.

Työviikon päätteeksi lähdin viettämään lauantai-iltaa ystäväni tupareihin. Tänä keväänä luvassa on vielä useammatkin tupaantuliaiset. Lähdimme lauantaina kuitenkin hyvissä ajoin kotiin. Ihana ystäväni antoi vielä mukaan superhyviä suklaamuffineja, mitkä oli itseleivottuja. Joudun takuuvarmasti pyytämään reseptin näihin herkkuihin.

Olen suunnitellut jatko-opintoja ja erityisesti tällä viikolla olen päässyt asiassa eteenpäin. Muutaman puhelinsoiton ja sähköpostiviestittelyjen jälkeen asiat lipuvat eteenpäin juuri suunnitellulla tavalla. Luultavasti aloittaisin kesän jälkeen opinnot.

Tänään alkoi fudiskausi. Olimme M:n kanssa katsomassa Töölössä kevään ensimmäistä matsia. Näin alkukeväästä katsomossa istuessa lämmin pukeutuminen on ehdotonta. Pakkauduin untuvatakkiin eikä muuten ollut yhtään liikaa päällä.

Osa postauksen kuvista on napattu viime keväänä Milanosta. Tänään oli tarkoitus ottaa asukuvia, mutta pitkään nukkuminen vei voiton ja aika loppui yksinkertaisesti kesken. Ensi viikolla aikataulu on onneksi hieman väljempi ainakin näiltä näkymin. Energiaa uuteen viikkoon on taas mukavasti kivan viikonlopun jälkeen. Loppuilta meneekin vaalitulosten seuraamisessa. Kivaa sunnuntai-iltaa! :)

Share:

1 kommentti

Hieno homma! kirjoitti...

Jatko-opintoja? Eli onko sinulla joku maisterintutkinto plakkarissa ja jatkat tohtoriksi?

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig