lauantai 2. toukokuuta 2015

Camel coat

Viime lauantaina ennen gaalaan menoa asukuvia napsittiin oikein urakalla ja tässä olisivat loput kuvat illalta. Kamelinvärinen villakangastakki on ollut tämän talven käytetyin takkini. Kangas on mielettömän kevyttä, mutta silti tarpeeksi lämmintä pitämään kylmän loitolla. Nyt keväälläkin kyseinen takki on ollut lähes päivittäin käytössä. Takin ehdottomia plussia on myös sen pituus.

Tämän asun kengät ovat myös omaan makuuni lähes täydelliset. Mustat korkokengät nyörityksillä ovat olleet jo pitkään etsinnässä. Nyörikenkien malli on tukevan tuntuinen ja pehmeä materiaali tuntuu jaloissa mukavalta. Hankaumia en ole näistä kengistä vielä saanut. Tosin mukulakivillä kävely on aika sipsuttelua. Tämä tuli koettua, kun lähdimme viikko takaperin jatkamaan gaalasta iltaa eteenpäin enkä malttanut vaihtaa toisia kenkiä jalkaani. Kerkesin vielä ennen tätä kehuskelemaan kuinka hyvät korkkarit nämä ovatkaan kävellä. Mukulakivillä kävely ei toisaalta ole millään koroilla mitään ruusuilla tanssimista.

Kengät & Takki -Zara, Mekko -Mango, Laukku -Chanel

Kuvat: Kia Karin

Meillä on tänä iltana suunnitelmissa kokkailla porukalla ja viettää ihan rentoa lauantai-iltaa. Ajattelin ottaa sohvalla hyvän asennon ja rentoutua viinilasi kädessä rakkaan kainalossa. Huomenna menemme katsomaan fudista. Minusta on hiljalleen tulossa kunnon jalkapallofani ihan väkisinkin, kun toinen sellainen löytyy saman katon alta. Olin jo tänään muistuttamassa, että otetaan hjk:n kaulaliinat huomenna matsiin mukaan. Hih. :) Hauskaa vapun jälkeistä weekendiä!

Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

Share:

2 kommenttia

jokuroti kirjoitti...

Sinä olet kaunis ja tyylikäs nainen!

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos kiitos! :))

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig