maanantai 25. toukokuuta 2015

Gina Tricot Garden party

Kesän ekat puutarhajuhlat on nyt tsekattu, kun piipahdin tällä viikolla Gina Tricotin järjestämissä juhlissa Tornin pihalla. Aamulla sateinen ja kolea sää näytti jatkuvan koko päivän, mutta onneksi aurinko paistoikin jo iltapäivästä, kun lähdin töistä kohti keskustaa. Esittelyssä oli Gina Tricotin syksyn mallistoa.

Kesäiseen tyyliin tarjolla oli juotavaa tuoreiden marjojen kera ja toki pöytä oli katettu koreaksi hyvällä ruoalla. Paikka oli koristeltu kauniisti kukilla ja musiikista vastasi pari dj:tä.

Miltä AW15-mallisto näytti? Täydelliseltä! :D Mallistossa oli selkeästi vaikutteita 70-luvun tyylistä. Värimaailma vaihteli lämpöisistä murretuista sävyistä harmaaseen ja mustaan. Ehdottomia lemppareita itselläni oli malliston takit. Pitkiä kietaisumallisia takkeja oli paljon eri mallisina ja värisinä. Mokkanahka oli myös hyvin edustettuna niin takeissa, hameissa kuin housuissakin. Monissa hameissa oli helmassa pitkiä hapsuja, joihin olen nyt tällä hetkellä todella mieltynyt. Leveälahkeisia housuja oli paljon, mutta toki mukaan mahtui myös kapeitakin lahkeita. Murretut sävyt ja pehmeät, lämpöiset materiaalit näkyivät runsain määrin, niinkuin syksyyn kuuluukin. Hattu-diggareille on syksyllä luvassa kivoja hattuja monissa väreissä.

Kuvassa vasemmalta: minä, Anna-Maria, Reetta & Nina

Vaikka syksyn muoti näyttääkin houkuttelevalta, niin silti vietän mielummin rauhassa tämän kesän ja toivon, että syksyyn olisi vielä pitkä matka.

Iskeekö sinuun 70-luvun tyyli?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig