torstai 14. toukokuuta 2015

Kesä on täällä

Kyllä, otsikko on sarkasmia. Eletäänkö me todellakin nyt toukokuuta? Katson tällä hetkellä ulos ikkunasta tietokoneen yli ja maisema näyttää enemmänkin lokakuiselta kuin keväiseltä toukokuulta. Kaivoin tietokoneen kätköistä vanhoja kesä- ja reissukuvia. Jos näistä saisi puhtia tuohon masentavaan sateeseen ja myrskyyn.

Kesään kuuluu ehdottomasti mökkeily. Lokkien kirkuminen, laineiden liplattelu ja grillaaminen. Hyttyset voisi jättää suosiolla väliin.

Piknik puistossa tai meren rannalla pitää kokea ainakin pariin kertaan kesän aikana. Pullo kuohuvaa tekee piknikistä spesiaalimman. Mansikat ja herkkueväät kuuluvat tottakai asiaan.

Helsinki on täynnä mielettömia paikkoja, jossa pitää ehtiä käymään kesän aikana. Suunnittelin jo päiväretkeä Seurasaareen, kun ajoimme hiljattain sillä suunnalla. Pyörähdys Mattolaiturin terassilla aurinkoisena kesäpäivänä houkuttelee myös suuresti.

Jäätelö ja kesä ne yhteen sopii. Italialainen jätski on parasta!

Tykkään itse viettää kesää mielummin Suomessa, kuin lähteä matkustamaan pidemmälle. Jos kuitenkin lähtisin kesän aikana pyörähtämään jossain Tallinnaa pidemmällä, niin valitsisin paikaksi Prahan, Kroatian tai Etelä-Ranskan.

Ehkäpä huomenna paistaa jo aurinko?

Share:

2 kommenttia

pioni kirjoitti...

Kyllä se aurinko sieltä esiin tulee! Ihanan vihreää on jo luonnossa. Vaahterat kukkivat ja koivuissa on hento vihreä kevään väri. Kohta sireenit ja kielot rehahtavat kukkaan. Nautitaan! Ihania kesäisiä kuvia olit julkaissut. Ihan pian on kesä kauneimmillaan.

beautyboxbys kirjoitti...

Keväällä tämä sää vaihtelee kyllä laidasta laitaan. Tänään onneksi paistoikin aurinko. Kiitos! Kyllä se kesä sieltä tulee. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig