perjantai 1. toukokuuta 2015

Kysymyksiä & vastauksia

Ajattelin toteuttaa nyt Vapun kunniaksi hieman erilaisen postauksen. Tässä laidasta laitaan kysymyksiä & vastauksia.

aurinkolasit

Mikä on ollut parasta tässä päivässä (torstaissa)?

Töistä lähtiessä aurinko paistoi ihanasti ja ilma tuntui lämpöiseltä toisin kuin eilen. Ihmiset ovat olleet iloisissa vappufiiliksissä. Oli myös ihana päästä valmiiseen pöytään illalla.

Paras matkakohde?

Rakastan kaikkia paratiisimaisia paikkoja, mutta paras paikka, missä olen käynyt, on ehdottomasti New York. Kaupungin syke vetää mukaansa ja tekemistä riittää laidasta laitaan. Ihana paikka!

Kuinka usein treenaat?

Käyn salilla 2-3 kertaa viikossa. Ihanne olisi, jos kerkeisin käymään 3-4 kertaa, mutta aina aika ei vain valitettavasti riitä. Yleensä treenaan joko aamuisin ennen töitä tai vastapainoisesti illalla töiden jälkeen. Paras aika käydä salilla on vapaapäivä, jolloin teen treenin jälkeen kunnon venyttelyt. Treenaan paljon mieheni kanssa ja hän toimiikin omana "personal trainerinani". Yhdessä treenaaminen on kivaa ajanvietettä.

Millaista musiikkia kuuntelet?

Olen tosi kaikkiruokainen musiikin suhteen. Eniten tykkään kuunnella nopeatempoista musaa, en niinkään hitaita balladeita tai masentavaa nyyhky-musiikkia. Olen tänään kuunnellut paljon Calvin Harrisin musiikkia.

Mikä on paras luonteenpiirteesi? Entä mikä huonoin?

Tulen hyvin toimeen eri ihmisten kanssa ja osaan kuunnella. Välillä saatan olla äkkipikainen ja menettää hermot nopeasti.

Bikbok

Kuinka usein värjäät hiuksia ja mitä tuotteita käytät?

Laitatan vaaleita raitoja 6-8 viikon välein. Samalla työkaverini huoltaa myös pidennykset. Pidän vaalean värin kunnossa Wellan hopeashampoolla sekä Kc:n Color maskilla. Sp-sarjan Luxe Oil-tuotteet ovat ihanan hoitavia ja erityisesti sarjan öljy on kovassa käytössä.

Mistä herkusta et luopuisi?

Suklaa on heikkouteni. En välitä juurikaan karkista, mutta suklaasta en voisi luopua.

Mikä trendi on tällä hetkellä kiinnostavin?

Hiuksissa tulee ensimmäiseki mieleen "granny hair" -tyyli. Sitä olisi kiva jossain vaiheessa itsekin kokeilla. Tämän sesongin kuumin trendi on 1970-luku, mikä kiehtoo myös itseäni hapsuineen ja leveine lahkeineen.

Mikä vihastuttaa?

Valittavat ja negatiiviset ihmiset. Jos asioihin pystyy itse vaikuttamaan, niin mielummin käyttää energian niiden (asioiden) muuttamiseen kuin turhaan valittamiseen.

Kodin paras paikka?

Meidän jättikokoinen sänky. Valkoisessa sängyssä on ihana pääty ja hyvä nukkua. Ennen kärsin selkävaivoista, mutta nyt kun sänky ja tyyny ovat laadukkaat, niin vaivat ovat parantuneet.

Miten vietät vappua?

Tämä vappu on mennyt hyvin rauhallisesti. Tulimme eilen M:n kanssa hänen vanhempiensa luokse. Ei mitään sen erikoisempia juttuja. Hyvää ruokaa ja rentoilua. Meillä on ollut kummallakin tänä vappuna töitä vuoron perään.

Miten teidän vappu on mennyt? :)

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Vappu on mennyt mökillä Päijänteen rannalla. Pihatöitä olen vähän tehnyt (kivien kantoa ja kivireunuksen tekoa).
Tässä lasiverannalla on kiva katsella järvelle. Tänään vappupäivänä on aika tuulinen ilma joten ulkoterassille ei tee mieli istumaan. Onneksi on tämä ihana lämmin sisälasiveranta. Luonto tulee melkein sisään. Juuri kuuluu lokkien kirkumista. Se kuuluu järvitunnelmaan.

beautyboxbys kirjoitti...

Järven rannalla on niin ihana tunnelma ja juuri tuo lokkien kirkuminen kuuluu asiaan. :D Hauskaa mökkeilyä!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig