sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Makeup Genius - uusi meikkisovellus

Olin torstaina paikalla, kun Suomeen lanseerattiin uusi L’Oréal Parisin Makeup Genius meikkiapplikaatio.

Meikkisovelluksen avulla voi testata helposti erilaisia meikkitaiteilijoiden luomia valmiita  meikkilookkeja ja L’Oréalin meikkituotteita omiin kasvoihin.

Kukaan meistä tuskin jaksaa käyttää aikaa eri huulipunasävyjen kokeiluun tai leikkiä rajauksilla, jotka pahimmassa tapauksessa joutuu pesemään ja tekemään moneen kertaan uudelleen. Käytännössä sovellusta voi käyttää peilinä ja nähdä puhelimesta tai tabletilta omaa livekuvaa virtuaalisesta meikistä. Eikö kuulostakkin huikealta?

loreal

Sovelluksessa on mahdollista kokeilla valmiita lookkeja tai käyttää omaa mielikuvitusta ja tehdä meikistä juuri oman näköisensä. Vaikka kasvot liikkuvat, niin silti meikki pysyy menossa mukana, joten se näyttää todella aidolta. Hauskaa tässä sovelluksessa on myös se, että virtuaalimeikistä voi napata kuvan ja jakaa vaikka Instagramissa tai Facebookissa muidenkin nähtäville.

Oma ehdoton suosikki meikkilookki omille kasvoilleni oli tumma smokey eys-meikki punaisine huulineen. Kyseistä meikkiä tulee varmasti kokeiltua ihan todellisuudessakin nyt, kun se on jo kertaalleen testattu toimivaksi sovelluksen avulla. Makeup Geniuksen kautta voi shopata suoraan meikissä käytettyjä tuotteita, jos ja kun oikea huulipunan sävy tai luomiväri on löytynyt.

Tällä hetkellä sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Apple iOS-puhelimiin ja tabletteihin. Android- versio on tulossa lähiakoina. Harmi, kun itselläni on Nokian puhelin, joten en pysty tätä sovellusta latailemaan omaan luuriin. Uusi puhelin on kyllä hankintalistalla ja tarkoitus olisikin ostaa Android-puhelin tällä kertaa.

Videon tästä uudesta meikkisovelluksesta voit käydä kurkkaamassa täältä.

Share:

2 kommenttia

Rakkaudella, Hannele kirjoitti...

Mun FB-feedini on täyttynyt jo sekä miesten että naisten testailuista, voin kertoa että hauskaa on ollut :D.

Pitäs varmaan itsekin testata jossain vaiheessa.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

beautyboxbys kirjoitti...

Haha. No varmasti. :D Kannattaa kyllä ehdottomasti hankkia tuo sovellus. Siitä on jopa oikeastikkin hyötyä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig