sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Mokkanahkaa & hapsuja

Valitsin tähän rentoon asukokonaisuuteen boyfriend farkkujen pariksi mustan topin, ohuen trenssin ja nuden väriset avokkaat. Yhdistin vielä rentoon asuun mokkanahkaisen hapsulaukun, joka on muuten ihan nappiostos kesän rientoihin. Olen jo pitkään etsinyt hapsulaukkua, mutta sopivaa mallia ei ole vielä sattunut eteen. Tällä viikolla löysin kuitenkin juuri sopivan mallisen laukun kesäksi ja vielä juuri täydellisessä värissä.

Mokkanahka lukeutuu tämän kevään ja kesän trendimateriaaleihin ja sitä näkyykin tällä hetkellä paljon asusteissa ja takeissa. Mokkanahkaa voi bongata nyt myös jopa t-paidoissa ja haalareissa.

Farkut, aurinkolasit & trenssi -Gina Tricot, laukku & kengät -Mango, toppi -Zara

Olin lauantai-iltana viettämässä ystäväni tupareita ja valitsin illan asuksi juuri nämä samaiset kuvassa näkyvät farkut ja topin. Tein asusta hieman juhlavamman kimaltelevalla statement-kaulakorulla, LV:n clutchilla ja valkoisella bleiserillä. Lähdimme jatkamaan iltaa vielä Kalleen ja tanssilattialla pyörähtely on vienytkin osan tämän päivän energiasta. Onneksi meillä on vielä huomenna vapaata ja tarkoitus olisikin ottaa maanantain vapaasta kaikki irti.

Share:

2 kommenttia

Christina / Chaneleon kirjoitti...

Ihana asu! Etenkin tuo farkkujen, korkojen ja hapsulaukun yhdistelmä <3

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitoos. <3 Tykkään myös kovasti tästä yhdistelmästä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig