torstai 21. toukokuuta 2015

Outfit: White pants

Kesän tullen vaatteet vaihtuvat tummasta vaaleampaan suuntaan ja siksi kaivoinkin vaatekaapissa roikkuneet valkoiset housut ihmisten ilmoille. Itse asiassa olen hankkinut kyseiset pöksyt jo viime keväänä, mutta en ole jostain syystä käyttänyt niitä lähes ollenkaan. Olen ehkä alitajunnassani mieltänyt valkoiset housut ylä-aste aikoihin. Silloin niitä oli kaikilla teineillä. Ehkäpä olen tarkoituksella karttanut tätä "teiniaikasta tyyliä". :D Olipa valkoiset housut teinit tai ei, niin tykästyin niihin taas uudestaan. Puin valkoisten housujen pariksi Niken sporttisen t-paidan ja mustan trenssin. Valkoisen ja mustan yhdistelmä toimii aina, vai mitä?

Housut & kengät -Zara, Trenssi -Gina Tricot, Aurinkolasit -BikBok, Paita -Nike, Laukku -By Malene Birger

Huomenna onkin edessä suhteellisen tapahtumarikas päivä. Menen jo aikaisin töihin (ysiltä on mulle aikaisin). Töistä kiiruhdan Gina Tricotin tilaisuuteen ja sieltä vielä suoraan Töölöön Sonera Stadionille katsomaan miehen kanssa jalkapalloa. Kiva päivä siis tiedossa täynnä mukavaa ohjelmaa. Nyt suihkun kautta nukkumaan!

Share:

2 kommenttia

white kirjoitti...

Niin se vain on...mustan ja valkoisen yhdistelmä vaan on niin hyvä! Tyylikäs kokonaisuus! Pitääpä kaivaa valkoiset housut käyttöön näin kesän kynnyksellä.

beautyboxbys kirjoitti...

Niille löytyy kyllä varmasti käyttöä näin kesäaikaan. :)Kiitti paljon!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig