maanantai 18. toukokuuta 2015

Splash it!

Kesällä on kiva leikitellä meikissä väreillä. Teen yleensä rajauksen mustalla nestemäisellä eyelinerilla. Rajauskyniä tulee käytettyä selkeästi vähemmän. Nyt olen kuitenkin kevään aikana testaillut enemmän rajauskyniä, kun sain kokeiluun uuden Natural Code:n Splash It!-trendikokoelman.

Eniten olen käyttänyt tästä väriskaalasta mustaa, yllätys. Olen kuitenkin tsempannut itseäni kokeilemaan myös muita värejä. Tämän kauden yhtenä vahvana meikkitrendinä on turkoosi silmänrajaus. Trendikkäimmillään rajaus on ainoastaan alaluomella ripsirajassa ja sisäluomella. Olen kokeillut alaluomen rajausta turkoosilla muutamia kertoja ja se antaa kieltämättä kivaa vaihtelua ja sähäkkyyttä silmämeikkiin.

Ruskeanharmaalla kynällä saa myös kivan rajauksen mustan rajauksen asemasta. Lopputuloksesta tulee huomattavasti pehmeämpi. Kaikki kokoelman rajauskynät ovat vedenkestäviä, joten ne pysyvät hyvin myös kuumissa ja kosteissa oloissa. Pehmoisen koostumuksen ansiosta kynä levittyy helposti ja sen ansiosta rajauksesta voi tehdä myös utuisemman häivyttämällä sitä.

Kokoelman mattamusta rajauskynä on vakio valikoimassa. Mattaturkoosi, ruskeanharmaa sekä helmiäishohtoinen metallinen nude ovat kausisävyjä.

Nyt vain odottelemaan niitä kesäsäitä ja rusketusta. Näillä kynillä saa loihdittua meikin niin rannalle kuin festareillekin.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig