tiistai 26. toukokuuta 2015

Uusi treeniohjelma

Hyvää huomenta!

Tämä aamu on ollutkin erityisen hyvä, sillä päätin nukkua pitkään. Oli ihana herätä ilman herätyskelloa. Tavallisesti olisin käynyt salilla, mutta tänä aamuna uni vei voiton. Pyöräytin juuri smoothien aamupalaksi ja laitoin kahvin porisemaan. Tästä tulee hyvä päivä!

Otin viime viikolla salilla käyttöön uuden nelijakoisen treeniohjelman. Eilen vuorossa oli selkä. Tällä hetkellä yläselkä tuntuu hieman kireältä ja varsinkin niskat ovat jumissa. Olen löytänyt uuden ohjelman myötä taas ihan uusia lihaksia kropasta.

Nykyinen treeniohjelma jakautuu siis neljälle päivälle: rinta & hauis, jalat, olkapäät & ojentajat sekä selkä. Aiemmin etenkin käsien treenaaminen saattoi joskus jäädä vähemmälle, mutta nyt uuden ohjelman myötä tulee harjoiteltua kaikkia lihasryhmiä tasaisesti. Teen treenissä 3-5 liikettä/ lihasryhmä ja sarjoja tulee jokaiseen 3-4. Toistoja on noin 15.

Teen vatsoja lähes joka treenin päätteeksi riippuen omasta aikataulusta. Venyttely kuuluu myös olennaisena osana lopputreeniin.

Farkut & ruutupaita -GT, Kengät -Lindex, Toppi -Zara, Bleiseri -Mango, Laukku -Chanel

Tänään onkin lepopäivä treeneistä. Buukkaan loput kolme treeniä vielä arkipäiviin ja viikoloppu menee levossa.

Postauksen kuvat ovat otettu viime viikolla Porvoon vanhalla rautatieasemalla, joka on nykyään museokäytössä.

Share:

2 kommenttia

jeans kirjoitti...

Kivasti osaat yhdistää erilaisia vaatekappaleita. Vaalea jakku antaa ilmettä farkuille ja ruutupaidalle. Samoin korkokengät.

beautyboxbys kirjoitti...

Erilaisilla yhdistelmillä saa loihdittua vaikka millaisia kokonaisuuksia vaatekaapin antimista. Kiitos kommentistasi. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig