lauantai 27. kesäkuuta 2015

Holiday mood

Vaikka otsikko viittaakin hämäävästi siihen, että olisin aloittanut kauan odotetun kesäloman, niin en nyt hetkeen vielä ole jäämässä lomalaitumille. Omaan kesälomaan on aikaa vielä reilu kolme viikkoa. Viikot menevät nopeasti, ja on tässä vielä kaikkea mukavaa luvassa myös ennen varsinaista pidempää lomaa. Mietin juuri, että olen pitänyt lomaa viimeksi alkuvuodesta. Siitä alkaakin olemaan aikaa jo lähes viisi kuukautta. Aika menee kyllä mieletöntä vauhtia.

Odotan lomalta eniten kiireettömyyttä ja sitä, kun saa mennä ja tulla miten haluaa. Turhat aikataulut ja detlinet voi hetkeksi unohtaa. Lomalla voi keskittyä tekemään kivoja juttuja fiiliksen mukaan. Lomasuunnitelmia en ole tehnyt vielä sen tarkemmin, eikä se tosin ole tarkoituskaan. Eniten aikaa tulee vietettyä mökillä järven äärellä, joten toivon syvästi, että saisimme nauttia kuumistä kesäpäivistä ja lämpöisistä illoista. Lomaan kuuluu myös kesäteatteria, festareita ja paljon liikuntaa. Lomaa odotellessa. ;)

Kuvat Mauritiukselta viime lomalta.

Viikonlopuksi on onneksi luvattu suht hyvää ilmaa, joten olemmekin suunnitelleet piknikkiä Kaivarin suuntaan. Samalla voisi käydä myös istahtamassa Mattolaiturin terassilla ja fiilistellä kaunista Helsinkiä meren ääreltä.

Monet ovatkin jääneet tänään kesälomalle. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa lomalaisille ja kaunista viikonloppua kaikille. :)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig