lauantai 13. kesäkuuta 2015

It´s friday!

Moikka ja hauskaa alkavaa viikonloppua. Vietän itse koko viikonlopun pitkästä aikaa kokonaan vapaalla. Yleensä lauantait menevät työn touhussa, joten tällä hetkellä niitä kokonaan vapaita viikonloppuja osaa arvostaa ihan eri tavalla. Varsinkin näin kesällä menoja pakkaantuu juuri viikonvaihteeseen kiitettävästi. Onneksi nyt lauantaille on ainakin luvattu kesäistä säätä. Aurinko pitäisi paistaa ja lämpötilankin nousta reiluun 20 asteeseen. Mahtavaa! Meidän olisi tarkoitus lauantaina juhlistaa kesän alkua sekä valmistumistani vanhempieni luona. Nyt kun sääkin on niin lupaava, niin olemme varmastikkin mahdollisimman paljon pihalla ja puutarhassa. Kyllä sitä aika ajoin haaveilee itsekin omasta pihasta. Aamullakin olisi vain ihana käppäillä paljain jaloin pihamaalle juomaan aamukahvit ja nauttimaan ulkoilmasta linnunlaulun kera. Lauantain kesäistä menuuta onkin jo suunniteltu hetken aikaa ja äitini lupasi leipoa juustokakun.

kesä

Mulla on ollut tällä viikolla kamera hyvin vähällä käytöllä. Siellä se on odottanut kiltisti tietokoneen vieressä käyttöä, mutta yksinkertaisesti sille ei nyt ole sellaista löytynyt. Päivät ovat vierähtäneet kuin siivillä töiden, treenien ja ihmisten parissa. Viikonloppuna lupaan olla tehokkaampi kameran käyttäjä. ;) Olen alkanut haaveilemaan peilittömästä järkkäristä, jota olisi paljon helpompi kantaa mukana paikasta toiseen. Kesän tavoitteena olisikin hankkia uusi kamera, mutta pitää ensin vain käydä tarjontaa läpi ja tutkia netistä ihmisten käyttökokemuksia. Merkki ja malli ovat siis vielä aivan auki. Olisiko teillä suositella jotain hyvää mallia, joka on hyväksi todettu? Muuten olen ollut Nikonin kameraani ja objktiiviin tyytyväinen, mutta aika ajoin kaipailen pienempää ja näppärämpää kameraa.

Nyt lähden vielä jatkamaan tavaroiden pakkaamista huomista varten. Palaan taas tietokoneen ääreen sunnuntaina. Nautitaan viikonlopun lämmöstä ja auringosta!

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig