sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannussaunassa

En ole itse mikään erityinen saunan ystävä, mutta toki silloin tällöin tulee saunottua. Vaikka meillä onkin kotona sauna, niin yleensä saunominen keskittyy mökille. Järvenranta, kesä ja luonto ympärillä luovat ihan eri puitteet saunomiselle kuin kaupungissa. Saunomisessa onkin parasta juuri se rauha. Hiljaa istuminen, saunan ikkunasta järvimaiseman ihailu, rauhoittuminen ja rentoutuminen. Ehkä alan hiljalleen nauttimaan saunan rauhasta ja paikalleen pysähtymisestä. Välillä se vain on hyvin vaikeaa kaiken kiireen keskellä.

Juhannuksena tuli saunottua ja kylvettyä niinkuin perinteisiin kuuluu. Nappasin mökille mukaan kasan tuotteita, joita olen saanut kokeiluun. Vapaalla on ollut aikaa testailla tuotteita ajan kanssa. Toki otin mukaan myös vanhoja tuttujakin purnukoita, mitkä ovat jo hyväksi todettuja. Pystytin mökille pienen sauna-span. Liottelin jalkoja lämpöisessä vedessä, kosteutin ihoa voiteilla, hiukset saivat tehohoitoa naamiosta ja kynnet uudet lakkaukset. Ihanaa hemmottelua ja rentoutumista kiireettömyyden keskellä.

Schollin jalkahoitotuotteilla olen saanut pidettyä jalat kunnossa näin kesäaikaan. Automaattiraspi on helppo ja vaivaton käyttää ja on ollutkin käytössä jo useaan kertaan. Jalkakylpy on rentouttava tapa hoitaa ja pehmentää jalkoja. Saunassa on hyvää aikaa istuskella jalat lämpöisessä vedessä.

Lumenen tuotteet ovat kuin tehty Suomen kesään. Koivu & hunaja -suihkugeelissä on kesäisen raikas koivun tuoksu. Oranssi puhdistusvaahto pesee hellävaraisesti kasvoilta pois meikit ja epäpuhtaudet. 

Ensimmäistä kertaa kokeilussa oleva Naturadon perusvoide osoittautui todella toimivaksi tuotteeksi. Voide sisältää shea- ja kaakaovoita, mustaherukanlehtiuutetta sekä viinirypälesiemenöljyä. Silkkimäisen tunteen tuovan voiteen raaka-aineet ovat 100 % luonnollista alkuperää. Voide sopii kasvojen ja vartalon ihon kosteuttamiseen.

Mökillä onkin hyvää aikaa hoitaa jalat ja kroppa kuntoon, joten taidanpa jättää tuotteet tänne odottamaan seuraavaa kertaa.

Nyt on aika lähteä suuntaamaan kotia kohti. Onneksi vietän vielä huomenna vapaata. Luvassa on lisää hemmottelua, kun pääsen aamulla kampaajalle ja iltapäivällä hierojan penkkiin.

Miten teidän juhannus on sujunut? 

Share:

2 kommenttia

happy feet kirjoitti...

Kauniita juhannussaunakuvia. Rantasaunassa on tosiaan aikaa liotella jalkoja vadissa ja ihailla järvimaisemia.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos. Pitää ottaa tuo ihan tavaksi, kun on mökillä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig