keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesäkynnet

Heippa! Uusi viikko on jo mukavasti käynnissä juhannuksen jälkeen. Maanantaina vietin vielä vapaata, joten takana olikin ihan kiitettävän pitkä juhannusviikonloppu. Tuohon lomailuunhan voisi jopa tottua! :D Omaan kesälomaan on vielä hetki aikaa. Toivottavasti siihen mennessä nuo ikävät sateet loppuisivat ja ilma olisi astetta kesäisempi. Ainakin toivoisin jo kovasti, että pääsisin käyttämään liehuvia kesämekkoja ja kevyitä shortseja.

Viikonlopun aikana kerkesin sopivasti tutustumaan Essien uuteen tämän kesän kynsilakkakokoelmaan, jonka sain kokeiluun. Kokoelmaan kuuluu kuusi raikkaan kesäistä sävyä, joista kaikista dikkailen itseasiassa yllättävänkin paljon. Uudet sävyt ovat: raikas valkoinen (private weekend), huurteinen pistaasi (chillato), aurinkoinen persikka (peach side babe), mehevä punainen (sunset sneaks), kuohuva vaaleansininen (salt water happy) sekä syvä merensininen (pret-a-surfer).

Sininen on ainakin vahvasti esillä kokoelmassa ja kiva piristysruiske sekaan on myös huurteinen pistaasi. Vaikka karkkivärit kynsissä ovatkin kauniita, niin silti hypin riemusta, kun seassa oli myös ihan perus valkoinen lakka. Se vain sopii niin moneen asuun ja tyyliin.

essie

Mitä pidät uudesta kesäkokoelmasta?

Share:

2 kommenttia

Green nails kirjoitti...

Tuo vihreä on pirtsakan näköistä. Niin kesäinen sävy...

beautyboxbys kirjoitti...

No eikös olekkin! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig