keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Lauantain juhlapöytä

Onnistuin jotenkin ihmeen kaupalla vilustuttamaan itseni viikonlopun aikana. Maanantaina olo oli sen verran väsynyt, että päätin jättää treenailut suosiolla väliin. Harmi sinänsä, sillä odotin viikonlopun juhlintojen jälkeen pääseväni salille pitkästä aikaa.

Tämä viikko meneekin todella pikaisesti, kun jo torstaina pääsee viettämään pitkää juhannusviikonloppua. Pidän itse vapaata ruhtinaalliset neljä päivää, joten työviikko menee todellakin pikaisesti ohi.

Palataan kuitenkin vielä ajassa taaksepäin. Lauantaina katoimme puutarhassa pöydän koreaksi kesäisillä herkuilla. Lounaaksi oli ihania uusia perunoita, salaattia, lohta ja lihapullia. Myöhemmin kahvittelun merkeissä tuli nautittua niin juustokakkua, lusikkaleipiä kuin pieniä suolaisia ja makeita suupalojakin. Kesän juhlissa kuohari on must, joten toki sitä tuli myös maisteltua lasi jos toinenkin. Tuoreet marjat ja värikkäät kukat toimivat kesällä mainiosti kattauksen koristeina ja katseenvangitsijoina. Löysin mustavalkoiset pillit Clas Ohlsonilta.

Onko teillä jo juhannussuunnitelmat tehtynä?

Mukavaa juhannusviikon jatkoa! :)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig