lauantai 6. kesäkuuta 2015

Musta asu kesään

Voiko kesällä käyttää täysin mustaa asukokonaisuutta? Onko se hiukan tylsä ja ankea aurinkoisiin kesäpäiviin tai valoisiin iltoihin? Ei minusta. Kokonaan musta asu on tyylikäs ja sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vaatteissa merkitsee enemmänkin niiden materiaali kuin väri. Itse yhditelen nykyään paljon erilaisia mustia vaatekappaleita keskenään. Mustaan on helppo yhdistää mitkä vain asusteet sekä korut ja se on vain niin helppo valinta, kun mikään muu ei tunnu toimivan.

Yhdistin tähän mustaan kokonaisuuteen väljät housut ja yksinkertaisen topin. Täysin mustat kengät kruunaavat vielä kokonaisuuden. Halusin tuoda kuitenkin jonkin piristyksen mustan keskelle, joten valitsin kaulaan näyttävän kukallisen statement-kaulakorun.

Kaulakoru -Glitter, Toppi & housut -Zara, Kengät -Attitude, Laukku -Chanel

Kuvissa korostuu hyvin vaalea iho talven jäjiltä mustia vaatteita vasten. Kokeilin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Vita Liberatan kotikäyttöistä itseruskettavaa vaahtoa. Toimii! Levitin vaahdon kolme kertaa iholle kahtena peräkkäisenä päivänä ja rusketus oli valmis. Rusketuksen luvataan kestävän iholla 2-3 viikkoa. Valitsin sävyksi mediumin, joka on kyllä tuntunut hyvältä valinnalta. Kieltämättä vaatteet näyttävät ruskettunutta ihoa vasten huomattavasti paremmilta. :D Onneksi kohta pääsee varmasti ottaamaan aurinkoa ihan oikeastikkin kunhan vain säät lämpenevät. Ruskettavat tuotteet antavat kuitenkin kivasti sävyä, eikä tietysti loputon auringossa makoilu tee kenenkään iholle hyvää.

Eilen olin viettämässä omia valmistujaisiani. Aluksi koululla jaettiin toditukset ja sen jälkeen lähdimme jatkamaana iltaa ravintola Helmeen. Tänään on kuitenkin työpäivä, joten lähdin jo hyvissä ajoin kotiin päin. Illalla onkin luvassa tuparit. Päälle lähtee yllätys  yllätys mustaa, mutta tällä kertaa mekon muodossa.

Mukavaa viikonloppua!

Share:

4 kommenttia

silver kirjoitti...

Kaunis asu ja koru sopii hyvin mustan kanssa. Vaihtelua asuun saa vaihtamalla pikkulaukkua ja kenkiä vaikka harmaaseen tai hopeaan. Näin asusta saa tosi juhlavan näköisen.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitti. :) Asusteilla saa tosiaan paljon aikaan.

Ansku kirjoitti...

Joo ei tosiaan ole musta huono kesällä, vaan tyylikäs. Minä tykkään!

beautyboxbys kirjoitti...

Kyllä vaan. Sopii kyllä melkeinpä mihin vain. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig