torstai 11. kesäkuuta 2015

Paljasta olkapäät

Omasta vaatekaapista taitaa löytyä niin sanottuja kesävaatteita kaikista eniten, vaikka kesä täällä Suomessa tuppaa melko lyhyt olemaankin. Ehkäpä olen vain niin kesäihminen, että kesäinen tyyli on niin paljon mieleeni. Sama pätee myös kenkävarastoon. Sandaaleja ja balleriinoja löytyy kyllä kiitettävästi. Tällä hetkellä valikoimaa myymälöissä ja netissä kesäisiin hepeneisiin löytyy mielin määrin kauniista kukkakimonoista hapsutoppeihin ja neonvärisiin bikineihin. Myös olkapäät paljastavat niin sanotut off the shoulders-topit, mekot ja paidat ihastuttavat monissa malleissa ja väreissä.

Tilasin jokin aika sitten Nellyltä kesävaatteita ja niiden joukkoon mahtui myös pitsinen olkapäät paljastava mekko. Musta pitsiröyhelö sopii hyvin kesän rientoihin niin festareille kuin muihinkin pippaloihin. Rennompaan kesäpäivään valitsisin ehdottomasti valkoisen off the shoulders-paidan yhdistettynä nuden värisiin shortseihin ja mataliin sandaaleihin.

Ylhäällä valkoiset paidat - Motel, -Cecilia Prado. Topit alhaalla -Warehouse, -H&M

Pitkän hameen kanssa toimii hyvin lyhyempi toppi. Hattu kruunaa kokonaisuuden ja tekee siitä boheemimman. Hapsut kaikissa muodoissa toimivat kesällä todella hyvin. Kuvan nahkainen hapsuhame on todella bueno. Ei mikään ihme, että se onkin tällä hetkellä loppuunmyyty.

Toppi -Nelly, Hame -Get The Looks, Kengät -Alexander Mcqueen, Hattu -Topshop


Musta mekko -Boohoo night, Valkoinen mekko -Nelly, Printtikuvioinen mekko Topshop

Kuvan keskimmäinen rento valkoinen mekko iskee ainakin itselleni samantien. Valkoinen väri sopii kesään hyvin ja tuohon rentoon tyyliin voi yhdistää oikeastaan mitä vain. Eikö olekin mieletön kesämekko? Nimikin on osuvasti "Summer evening dress". Eikun olkapäät näkyville ja menoksi!

 

Sisältää mainoslinkkejä.

Share:

2 kommenttia

Suvi @thecloset. kirjoitti...

Ompa kivoja kollaaseja :) Mulla ihan sama homma, kesävaatteita löytyy ties kuinka paljon - niitä onkin paljon kivempi ostella kuin farkkuja ja neuleita :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos Suvi. :) Sepä se! Pitäisi kyllä yrittää panostaa myös niihin talvivaatteisiin enemmän.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig