perjantai 5. kesäkuuta 2015

Rakennetta ja tuuheutta kesähiuksiin

Olen nyt jo jonkin aikaa käyttänyt muutamaa uutuus tuotetta Wellan Eimi-sarjasta. Nämä lukeutuvat ehdottomasti sarjan lemppari tuotteisiin ja olen niitä kerennytkin jo hehkuttamaan yhdelle jos toiselle.

Sugar Lift-rakennesuihke toimii föönauksen pohjalla tuomaan tuuheutta ja rakennetta liukkaaseen ja hentoon hiukseen. Suihketta voi käyttää vain tyveen tuomaan kohotusta tai suihkutella koko hiukseen tekemään kuontalosta kuohkean ja helposti muotoutuvan. Sokerisuihke ei välttämättä vaadi lämpöä toimiakseen, joten se on hyvä kesätuote matkoille mukaan. Välillä suihkuttelen Sugar Liftiä kuiviinkin hiuksiin tuomaan luonnonkiharaa kevyesti esille.

Wellalla ei ole aimmin ollut valikoimassa kuivashampoota ja siksi hypinkin riemusta tasajalkaa, kun kuulin, että nyt sellainen on vihdoin tullut. Dry me-kuivashampoo tuuheuttaa hiukset välittömästi ja antaa kevyttä tukea. Tuoksu on hedelmäisen raikas. Käytän kuivashampoota lähes päivittäin tuuheuttamaan hiusten tyveä. Hyvä vinkki on käyttää kuivahampoota jo heti pestyihin kuiviin hiuksiin. Tällöin hiukset pysyvät kuohkeina huomattavasti pidempään, eikä tyvi lähde rasvoittumaan niin nopeasti.

Kesällä aurinko haalistaa värin nopeasti pois hiuksista ja blondit kutrit muuttuvat keltaisiksi. Blondeille on onneksi keksitty pelastus hopeashampoosta. SP-sarjan hopeashampoo kuuluu ehdottomiin suosikkeihin. Se pesee vaalennetut hiukset hoitaen niitä, eikä tosiaan kuivata liikaa jo valmiiksi kuivaa hiusta. Väriltään shampoo on hyvin tumman violetin sävyistä, eli taittokyky on tehokas. Jotkut hopeashampoot eivät sovi omalle hiuspohjalleni. Tämän kanssa olen kuitenkin pärjännyt hyvin ilman turhia hiuspohjan ongelmia. Saatan käyttää hopeashampoota nykyään lähes jokaisessa pesussa, sillä haluan pitää hiusten sävyn mahdollisimman viileänä.

Näillä tuotteilla pääsee jo pitkälle tuuheuden ja keltaisuuden taiton suhteen.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig