torstai 4. kesäkuuta 2015

Viikonlopun asu

Helou! Viikonvaihde hurahti nopeasti töiden merkeissä ja nyt mennäänkin jo puolessa välissä uutta viikkoa. Hurjaa vauhtia mennään siis eteenpäin. Kohtahan ollaan jo melkein juhannuksessa. En itse ollut viime lauantaina missään valmistujaisjuhlissa ja sunnuntaikin meni ihan rentoutuen ja salilla treenaillen. Tämän viikon loppupuoli sen sijaan onkin juhlintaa täynnä. Saan itse perjantaina todistuksen ja lauantaina juhlistamme ystäväni uutta asuntoa. Mukava loppuviikko siis tiedossa. Tällä hetkellä tuntuu, että hommia riittää vaikka kuinka joka taholla, eikä aikaa ole ollut edes koneelle istahtamiseen ja tänne kirjoitteluun. Illalla kotiin tullessa pää on ollut kieltämättä niin tyhjä, että en ole pystynyt keskittymään, kuin iltapalaan ja telkkarin tuijotteluun. :D

Vaikka nyt kesäkuussa jo mennäänkin, niin silti tuntuu että kylmä kevät jatkuu edelleen. Trenssi on ollut kovassa käytössä koko kevään, mutta olen muutamina päivinä uskaltautunut pukemaan myös kevyen bleiserin päälle. Näitä päiviä ei tosiaan ole montaa tähän mennessä ollut. Yleensä toukokuussa tulee aina jossain vaiheessa lämpöisempi jakso jopa helteen kera, mutta eipä ole tänä vuonna näkynyt. Kesä hoi..missä viipyilet?

Farkut & aurinkolasit -GT, Sandaalit -Attitude, Bleiseri -Zara, Laukku -LV, T-paita -& Other Stories, Lippis -Stadium

Kuvien rento viikonlopun asu on kuvattu meren äärellä jo selkeästi vehreämmän luonnon keskellä. Nuo mustat sandaalit ovat uudet lempparit ja tulevat varmasti olemaan kovalla käytöllä tähän aikaan vuodesta. Kesäisin matalat sandaalit ovat olleet yleensä enemmän käytössä, mutta nyt tällä hetkellä itseäni viehättää kunnon korko ja paksu pohja. Vaikka korkoa ja pohjaa näistä sandaaleista löytyykin kiitettävästi, niin silti ne ovat tukevat ja mukavat jalassa. Tosin juokseminen ei ehkä onnistu arkikiireissä ihan yhtä sutjakkaasti, kuin matalilla kengillä. ;)

Reipasta loppuviikkoa kaikille!

Yhteistyössä Spartoon kanssa.

Share:

2 kommenttia

Maria Ihanaista kirjoitti...

Tykkään tästä asusta kovasti! Ihanan rento ja tyylikäs :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos paljon Maria! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig