lauantai 20. kesäkuuta 2015

White Nike

Tilasin jokunen aika sitten uudet lenkkarit näin kesää vasten. Olin jo pitkään himoinnut valkoisia Niken lenkkareita ja nyt ne vihdoin ja viimein sain hankittua. Lähetys saapui juuri sopivasti torstaina ennen juhannusta ja vieläpä työpaikalleni kannettuna. 

En tiedä mikä valkoisessa kiehtoo tällä hetkellä. Tietty raikkaus ja kepeys ehkäpä ja toki valkoinen käy monen värin kanssa yhteen. Ainut haittapuoli valkoisten lenkkareiden kanssa on tietysti niiden puhtaana pitäminen. Aiemmat vaaleat kengät ovat ajan myötä pinttyneet ikävän tummiksi. Tosin en ole niitä niin ahkerasti yrittänytkään pitää kirkkaan hohtavina. Näitä uusia Nikeja haluaisin kuitenkin varjella paremmin. Onko teillä jotain hyvää kikkaa miten kenkiä saisi pidettyä kirkkaina parhaiten? En ole koskaan pessyt kenkiä esim. pesukonessa, mutta monet tekevät sitäkin välillä. Myös taikasieni on kuulemma hyvä jopa kenkien putsaamiseen.

Arkikäytössä olen viime ajat käyttänyt hyvin ahkerasti lenkkareita. Niiden keveys ja helppous ovat ihan omaa luokkaansa. Kukaan ei muutenkaan ihmettele nykyään vaikka kulkisikin lenkkarit jalassa paikasta toiseen. Monethan lähtevät jopa juhlimaan lenkkareissa. Miksikäs ei? 

Näiden uusien kenkien malli on Air Max Ultra Essentials. Malli on todella hyväntuntuinen jalassa, kevyt ja hyvin istuva. Aiemmin hankkimani Air Max Theat ovat jostain syystä hanganneet kantapäät joskus jopa auki. Sukan paksuus vaikuttaa myös paljon miten kengät istuvat ja tuleeko hankaumia. Välillä hankaumia ei tule kyseisestä mallista laisinkaan ja joskus taas heti kantapäähän alkaa painamaan ikävästi. Ihme juttu. Ainakin ensimmäisen käyttökokemuksen jälkeen nämä uudet kengät ovat tuntuneet paremmilta Air Max Thea-malliin verrattuna. Mallin istuvuus on parempi omalle jalalleni, vaikka toki en halua missään nimessä luopua vainhoista kengistä.

Mitäs pidät uusista kengistä?

Kengät saatu blogin kautta. Yhteistyössä Spartoon kanssa.

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Lenkkaritkin voivat olla hyvännäköiset! Kauniin valkoiset ja ihanat kävellä. Näillä tepastelee mukulakivikaduillakin.

beautyboxbys kirjoitti...

No niinpä. Lenkkarit on ihan parhaat. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig