lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hippimekko

Kesällä oma pukeutumiseni menee askeleen rennompaan suuntaan. Välillä jopa suuren harppauksenkin. Viimeaikoina olen tykästynyt sporttisempaan tyyliin. Menot ovat olleetkin sen mukaisia, että rentous pukeutumisessa on istunut juuri sopivasti näihin päiviin.

Olen myös hurahtanut boheemeihin vaatteisiin kuten tähän Zaran "hippimekkoon". Teen yleensä kesäisin parhaimmat löydöt alennusmyynneistä. Mekot ovat ostoslistalla aina ykkösenä ja myös tänä vuonna olen löytänyt niistä muutaman ihanan kesämekon.

hippimekko

Pitkien hihojen ansiosta hippimekko on hyvin monikäyttöinen. Kuumalla ilmalla mekon väljyys pitää nihkeän ihon loitolla ja viileämmällä säällä se suojaa juuri sopivasti. Tästä kokonaisuudesta ei puutu enään kuin rusketus! Ruskettunut iho ja valkoiset vaatteet tekevät kesästä kesän. Nyt pitää kyllä todeta, että pieni päivetys purkista olisi paikallaan.

mekko

Pyhitän tulevan viikonlopun tällä kertaa urheilulle, auringolle (jos se vain mahdollisesti näyttäytyisi), muotilehtien lueskelulle ja kiireetömyydestä nauttimiselle. Osan ajasta vievät myös työt, joten tälle viikonlopulle ei ole mitään sen suurempia suunnitelmia. Pitää nauttia elämän pienistä kivoista hetkistä.

Peace and love for everyone!

Share:

3 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Kaunis tunika. Tuollaiset väljät ja kevyet vaatteet ovat lämpimällä ilmalla ihanan ilmavia ja hengittäviä.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos Tipsu.

beautyboxbys kirjoitti...

Väljät vaatteet toimivat kyllä loistavasti kuumalla säällä ja tämä mekko on tosiaan hyvä myös hieman viileässäkin kesäpäivässä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig