perjantai 24. heinäkuuta 2015

Lomatunnelmissa

Olen saanut viimein oikein kunnon kesävaihteen päälle. Muutamaan päivään on mahtunut todella paljon perinteisiä kesäjuttuja. Pienet sateetkaan eivät ole vauhtia hidastaneet. 

Tiistaina pääsimme Veikkauksen kautta kannustamaan Hjk:ta voittoon aitiosta käsin. Ruokaa ja juomaa riitti fudismatsin ajan kiitettävästi. Ihan hauska ja hieman erilainen kokemus näin loman alkuun.

Eilen tulimme puolilta päivin mökille. Pyörähdimme porukalla muutamassa kesäisessä näyttelyssä, niinkuin meillä yleensä lomalla on tapana. Tänään olisi luvassa kesäteatteria maalaismaisemissa. Teatterissa ei tule älyttömän usein muuten käytyä, mutta kesäteatteri ainakin kerran kesässä kuuluu ehdottomasti ohjelmaan.

Eilen illalla saunan jälkeen valmistimme porukalla illallista. Hain kaupasta mansikoita ja tummaa suklaata. Sulatin suklaan ja dippasin mansikat suklaasulaan. Suklaiset mansikat ovat loistava kesäinen jälkkäri, joka maistuu monelle.

Loma jatkuu leppoisissa merkeissä täällä mökillä vielä monen päivän ajan. :)

Share:

2 kommenttia

Soiku kirjoitti...

Oi kun osaat kauniisti ja silti rennosti pukeutua mökilläkin! Upeat ovat myös maisemat. Lisää mökki- ja asukuvia toivotaan ainakin täällä! Niin ja mukavaa lomaa!

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos paljon. :) Asukuvia on tullut otettua nyt lomalla vähemmän, mutta niitäkin on varmasti tulossa. Kiitos ja mukavaa elokuun alkua täältä mökiltä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig