perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pinkki vs. luumu

Suosin kesäisin meikissä hieman kevyempää silmämeikkiä ja kuulaampaa meikkipohjaa. Toki tykkään käyttää kissamaisia rajauksia ja varjostuksia silmissä kesälläkin, mutta tummuutta ei tule lisättyä yhtä rankalla kädellä, kuin muina vuodenaikoina. Kuulaan, mutta tarpeeksi peittävän meikkipohjan saa tehtyä loistavasti Lancomen Teint Miracle-meikkivoiteella. Käytin kyseisestä meikkivoiteesta juuri viimeisen tipan loppuun, joka oli jäänyt viime kesältä. Teint Miracle pitää ehdottomasti hankkia seuraavaksi meikkivoiteeksi.

Huulissa olen suosinut viime aikoina vaaleita huulikiiltoja. Kesäiseen meikkiin saa kuitenkin kivasti voimakkuutta värillisellä kiillolla. Tumma huulipuna voi tuntua kesällä hieman liian raskaalta. Värikkäillä huulikiilloilla saa lopputuloksesta hieman kepeämmän verrattuna huulipunaan.

Lancómen pinkki huulikiilto on ehdoton suosikki, kun haluan meikkiin ripauksen lisää näyttävyyttä. Toinen Lancómen huulituote, jota tulee käytettyä on luumun sävyinen huulilakka. Huulilakka on astetta täyteläisempää kiiltoon verrattuna. Luumunsävyisella lakalla huuliin tulee näyttävyyttä tuplasti enemmän pinkkiin verrattuna.

Pinkki vs. luumu. Kumman sitä tällä kertaa valitsisi?

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Pinkki näin kesällä olisi suosikkini.

beautyboxbys kirjoitti...

Pinkki sopii kesään loistavasti. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig