torstai 9. heinäkuuta 2015

The hot and cold summer

Maanantaina vapaapäivä meni yllättävän pikaisesti. Pitkään istuskelu aamiasipöydässä kuului tavanomaisesti vapaapäivän aloitukseen ja hetkeä myöhemmin suuntasimme yhdessä salille. Kun kauppaostokset oli tehty ja ruoat kokkailtu, niin aloimme olemaankin jo iltapäivän puolella. Seuraavaksi suuntana oli Töölö ja Sonera-Stadion. Illalla oli tiedossa Stadin Derby.

Vielä iltapäivällä sää vaikutti lupaavalta. Aurinko paistoi melko lämpimästi. Ainoastaan pieni tuulenvire teki ilmasta hiukan viileämmän. Puin päälle shortsit ja valkoisen kauluspaidan, joka on löytö tämän kesän alennusmyynneistä Zarasta. Alennysmyynneistä sen verran puheen ollen, että olen tehnyt ehdottomasti Zarasta tänä vuonna parhaat alelöydöt. Siellä on ollut suurin osa vaatteista tarjoushinnoilla, joten valikoimaa on ollut mielin määrin. Mangossa on myös kattavasti alevaatteita, mutta sieltä ei ole ainakaan vielä tullut tehtyjä mitään löytöjä.

Matkalla Stadionille aurinko meni piiloon paksun pilviverhon alle, tuuli yltyi ja ilma viileni kertaheitolla. Onneksi nappasin kiireessä mukaan pidemmän takin. Tajusin tässä vaiheessa, että shortsit olivat ehkä huonoin valinta illan peliin. Onneksi pidempi takki lämmitti hieman, vaikka ei sekään mitään paksua materiaalia ole. Pysyttelen vielä suosiolla pidemmissä housuissa ja odottelen takaisin niitä viikonlopun ihania helteitä.

Tänä aamuna olo on ollut hieman flunssaisen tuntuinen. Taisi maanantain huonot vaatevalinnat kostautua vilustumisena. Tästä taas opittiin, että Suomen kesä on hyvin vaihtelevaa. :)

Shortsit -Lindex, Kengät -Nike, Takki -GT, Laukku -Mango, Paita- Zara

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig