keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Weekend snaps

Pidempi viikonloppu teki taas terää tähän väliin kesää. Perjantaista sunnuntaihin säätkin hellivät meitä kerrankin kunnolla. Ihan nappi ajoitus mökkireissulle. Muutamassa päivässä ei nyt mitään sen kummenpia puuhailuita ollut. Lähinnä keskityimme rentoutumiseen, saunomiseen, ulkoiluun ja kesästä nauttimiseen. Ihan perinteisiä mökkimeininkejä siis.

Tämä on nyt ensimmäinen kokonainen kesä, kun mökillä pääsee kokkailemaan uudessa keittiössä. Enää ei tarvitse turvautua yhteen keittolevyyn ja pihalla seisovaan grilliin. Vaihtoehtona on tehdä erilaisia uuniruokia ja paistomahdollisuudet ovat ajan tasalla. Uusien kodinkoneiden kanssa on ollut hieman opettelemista, sillä uudet uunit ja muut laitteet eivät ole nykyään läheskään niin helppokäyttöisiä kuin ennen. :D

Erityisesti kuumalla säällä maistuvat erilaiset salaatit. Olen viime aikoina käyttänyt vesimelonia monissa eri ruoissa ja salaateissa. Kesällä graavilohi ja uuudet perunat maistuvat myös mitä loistavimmin. Kesälomalla on kiva päästä kokkailemaan mökillä isommallekin porukalle tilavassa keittiössä. Pidän kovasti ruoanlaitosta, mutta monesti kiire aikataulu rajoittaa kokkailuja. Lomalla on onneksi siihenkin enemmän aikaa.

Mustan topin, farkkushortsien ja panamahatun yhdistelmä toimii aina.

Käppäilyä rantsussa. Niken juoksukengät ovat kyllä todella hyvät jalassa. Nämä ovat aina pakattanu mökille mukaan.

Tässä vielä kuva viime postauksen tunikasta. Mökillä meikkailut jäävät yleensä vähemmälle ja siksi aurinkolasit ovatkin kovassa käytössä.

Lauantaina kävin pulahtamassa ensimmäistä kertaa Päijänteessä tänä kesänä. Vesi oli hyytävää, mutta pienen uiskentelun jälkeen olo oli todella freesi.

Akut ovat nyt sopivasti ladattu tulevaa viikkoa varten. Lomaankaan ei tosiaan ole älyttömän pitkä aika.

Share:

2 kommenttia

sunshine kirjoitti...

Pionit ja siperiankurjenmiekat...Mitä parhain väriyhdistelmä! Rypsipellot Suomen kesässä. Luovat ympärilleen kukkiessaan keltaista valoa sadesäälläkin. Kukat antavat energiaa!

beautyboxbys kirjoitti...

Luonto on nyt kauneimmillaan ja kukkien väriloisto on upeaa. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig