torstai 6. elokuuta 2015

Beach kimono

Alkuviikon aurinkoiset ja lämpöiset päivät ovat pitäneet minut visusti ulkona nauttimassa elokuun kesäpäivistä. Eilinenkin meni suunnilleen kokonaan auringon alla. Välillä istuskelin terassilla lehtipinon kanssa ja kuuman olon iskiessä vaihdoin auringonottopaikaksi laiturin. Näin ollen en ole käynyt koneella kuin piipahtamassa ja blogiinkin on tullut muutamien päivien tauko. Toisaalta tällainen pieni breikki työn ja blogin kanssa tekee oikeasti todella hyvää. Kamera on sen sijaan ollut kuitenkin käytössä ja postattavaa kyllä riittää pidemmäksi aikaa tällä kuvasaldolla.

Etsin alkukesästä pitkään eri liikkeistä sopivan rentoa kimonoa, joka sopisi etenkin rantavaatetukseen. Juhannuksen jälkeen löysin sattumalta Lindexistä kivannäköisen kimonon -70% alennusella. Ihastuin pitkän kimonon pirteään värimaailmaan, jota valkoinen pohja rauhoittaa mukavasti.

kimonoKimono -Lindex, Bikinit -Thaimaa Street Market, Aurinkolasit -Zara

Rantsulla kimono tai vastaavasti tunika toimii loistavasti rantavaatteena bikinien kanssa. Tätä valkoista kimonoa on helppo kietoa eri tavoin, jolloin vaatteesta saa aivan eri näköisen hetkessä. Etenkin rantalomilla tälläiset rantavaatteet ovat tarpeellisia, ja silloin ne ovatkin ahkerassa käytössä ainakin itselläni.

Lomatunnelmia voi seurailla myös Instagramissa @beautyboxbys

Mitäs pidätte tästä kesäisestä ranta-asusta? :)

 

Share:

4 kommenttia

Janet Fantazya kirjoitti...

Voi miten ihastuttava kimono! ♥ Sopii täydellisesti kesään.

paukkis kirjoitti...

Ihanat värit

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos <3

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos <3 niin sopii vaikka tosin ei ole ollut kovassa käytössä tänä kesänä. :D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig