lauantai 15. elokuuta 2015

Bulevarden

Tämä työviikko alkaa olemaan lähes paketissa. Aika on liitänyt taas mieletöntä vauhtia, kun puuhaa on riittänyt aamusta iltaan. Arkeen paluu on sujunut oikein mukavasti ja loman jäljiltä energiaa riittää taas valtavasti uusiin juttuihin. Loma teki kyllä todella hyvää tähän väliin. Toisaalta on ollut mukava palata arkirutiineihin takaisin varsinkin liikunnan ja syömisten kannalta. Ei niitä raskaita grilliruokia (vaikka hyviä ovatkin) jaksaisi syödä illasta toiseen. :D

Maanantaina vietimme viimeistä lomapäivää. Vedin balleriinat pitkästä aikaa jalkaan ja suuntasimme kaupungille. Bulevardia käppäillessä eteen sattui Tony´s Deli. Päätimme mennä lounaalle tähän kivan tuntuiseen ravintolaan. Nimi on ennalta tuttu, mutta muuten paikka oli meille kummallekin uusi tuttavuus. Kokeilu osoittautui onnistuneeksi. Lounaspöydästä löytyi jokaisen makuun syötävää ja voin kyllä sanoa, että savuporokeitto oli taivaallista. Myös salaattipöydästä löytyi kattavati erilaisia tuoreita salaatteja ja tämän hetkistä lempparia - vesimelonia.

Vatsat pyöreinä jatkoimme päivää ostosten merkeissä. Mukaan lähti muutamia sporttisia juttuja mm. Adidakselta.

Puin maanantaina päälle pitkästä aikaa Calvin Kleinin topin, joka on ostos useamman vuoden takaa NYC:istä. Topin materiaali on hyvin laadukkaan tuntuista ja siksi toppia on miellyttävä pitää päälläkin. Kangas on todella silkkistä ihoa vasten. Yhdistin topin kanssa melko klassisen mustan hameen sekä mustat asusteet. Simppeli asu, mutta toimii mielestäni todella kivasti. Tällä viikolla hameet ja mekot ovat olleet päivittäin kovassa käytössä. Olen ottanut kaiken irti lämpöisistä päivistä. Mikä sen parempaa, kuin napata aamulla päälle lempi mekko ja lähteä aurinkoiseen päivään.

Toppi -Calvin Klein, Hame -Zara, Balleriinat Moony Mood, Laukku -Chanel

Viikonloppuna kesä jatkuu vielä täysiä ja ainakin Helsinki on täynnä tapahtumia. Katsotaan mitä viikonloppu tuo tullessaan.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig