sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kulissien takana

Pääsin tällä viikolla kameran eteen höpöttelemään ja näyttämään muutamia hiusjuttuja. En ole koskaan pitänyt erityisesti esiitymisestä saati kameran edessä olemisesta. Iän ja kokemuksen myötä olen saanut kuitenkin onneksi rohkeutta esillä olemiseen, eikä se kameran edessäkään puhuminen tunnu enää niin ylitsepääsemättömältä kuin joskus. Blogin myötä olen toki tottunut seisomaan kameran edessä, mutta videokuvaa on aivan erilaista tehdä kuin pelkkiä poseerauksia valokuviin. Päivä studiolla oli todella hauska ja toi kivaa vaihtelua tavalliseen työpäivään. Tätähän voisi tehdä vaikka useamminkin. ;)

pinkkistudiowella

Odotan jo innolla valmista lopputulosta. Videoita olisi tarkoitus tehdä itsenäisesti jossain vaiheessa myös tänne. Pientä harjoittelua se toki vaatii varsinkin editoimisen osalta. En ole nimittäin koskaan tehnyt videoita. Harjoittelu tekee mestarin oli sitten kyse esiintymisestä tai editoimisesta. Kivaa viikonloppua! :)

Share:

1 kommentti

september kirjoitti...

Aina on kiva kokeilla uusia juttuja. Avartaa osaamista ja piristää arkipäivää. Juuri syksyllä monet aloittavat uuden opiskelun ja uudet harrastukset.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig