sunnuntai 23. elokuuta 2015

Sunny Helsinki

Kävimme eilen illalla kuvailemassa kesäistä asua auringonlaskun aikaan meren rannalla. Ei voi muuta sanoa, että kyllä Suomi on kaunis maa. Lämpöiset kesäillat ovat niin upeita auringonlaskun aikaan viettipä ne sitten luonnonhelmassa tai kaupungin sykkeessä. Kummassakin on se oma viehätyksensä.

Nämä kuvat ikuistettiin tällä viikolla Helsingissä jälleen super aunrinkoisissa tunnelmissa. Ennen Taiteiden yön alkamista Helsinki kuhisi ihmisiä ja nyt huomasi, että turistikausi käy kuumimmillaan. Tuomiokirkon ympärillä kuuli kaikkea muuta kieltä paitsi suomea. :D Ihanaa että ihmiset ympäri maailmaa matkustavat myös ahkerasti tänne Suomeen.

Nämä rennot vaaleat housut ovat todella mukavat jalassa ja niitä on kieltämättä helppo yhdistellä moniin kokonaisuuksiin. Voin kyllä myöntää, että torstaina nämä olivat jopa kuumat jalassa, vaikka kangas onkin todella ohutta. Voisin hyvin kuvitella lähteväni viettämään iltaa kyseisessä asukokonaisuudessa jos vain jalkaan sujauttaisi hieman korkoa.

Housut & toppi -Zara, Kengät -Guess, Laukku -Chanel, Korvikset -Glitter

Tänään otan sunnuntain kunniaksi ihan rennosti ja viettelen leppoista vapaapäivää. Latailen akkuja tulevaan viikkoon, sillä ohjelmaa on buukattuna paljon. Tulossa kaikkea uutta ja jännää.

Seuraavaksi luvassa auringossa löhöilyä. :D Kivaa sunnuntaita!

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig