tiistai 11. elokuuta 2015

Tästä se lähtee

Huomenta! Ensimmäinen arkiaamu loman jälkeen on aina hieman tahmea. Tänään kello oli soimassa hieman tavanomaista aikaisemmin, sillä rutiinit ovat loman aikana unohtuneet aika kiitettävästi. Viimeisen tunnin aikana aamun aikaansaannokset eivät ole ainakaan tähän mennessä päätä huimaavia. Aamupalan olen sentään saanut juuri ja juuri syötyä, vaikka sekin tuntui kieltämättä hyvin aikaiselta ajankohdalta ennen yhdeksää. Totutellaan nyt tämä viikko arkirutiineihin, niin eiköhän se arki ala tästä taas rullaamaan  omalla painollaan sujuvammaksi.

Yksi mahtava plussa arkeen on kuitenkin tuo loistava sää, joka tuntuu jatkuvan ainakin vielä tämän viikon (ehkäpä vielä tästäkin eteenpäin?). Töihin on huomattavasti rennompi lähteä, kun päälle saa pukea kesämekon ja kepeät sandaalit. Olen käyttänyt koko alkukesän ahkerasti lenkkareita, mutta näillä keleillä ei paksut tennarit tunnu ykkösvaihtoehdolta jalassa eivätkä varsinkaan mekon kanssa.

Tässä vielä asua sunnuntailta, kun käppäilimme suunnilleen koko keskustan ympäri ristiin rastiin ja nautimme viimeisistä lomapäivistä. Pidän tästä asusta jotenkin todella paljon. Kokonaisuus on rento, mutta silti naisellinen. Valkoinen panamahattu kruunaa kokonaisuuden ja on todella käytännöllinen kuumalla säällä. Mitä pidät tästä kesäisestä asusta?

Mekko -Zara, Laukku -Chanel, Hattu -Street Market, Mauritius, Sandaalit Mango

Aika kiitää aamuisin kuin siivillä, joten nyt pitääkin jo kiiruhtaa töiden pariin. Mukavaa aurinkoista tiistaita!

Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

Share:

2 kommenttia

sunshine kirjoitti...

Tyylikäs ja samalla kesäinen asu. Sopii hyvin hellesäällä kaupungille vapaa-ajalla. Hattu kruunaa asun!

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitti kommentista. :) Tuo hattu oli loistava löytö!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig