torstai 13. elokuuta 2015

Tehohoitoa hiuksille - Niophlex & Simply Natural

Hiusjutuista en ole kirjoitellutkaan pitkään aikaan, joten nyt ajattelin kertoa hieman mitä hiustenhoitotuotteita on tullut viime aikoina käytettyä.

Omien hiusten haaste on ehdottomasti vuosia jatkutunut vaalentaminen, joka tietenkin kuivattaa kuontaloa kiitettävästi. Lisäksi luonnonkihara hiuslaatu on jo luonnostaankin kuiva. Loistava yhdistelmä siis! Laitetaan tähän päälle vielä hiustenpidennykset, jotka vaativat oman aikansa ja hoitamisen. Laadukkaiden kampaamotuotteiden ansiosta hiukset ovat paremmassa kunnossa ja huomattavasti helpommat käsitellä.

Olen käyttänyt kesäloman aikana hellävaraisia ja hoitavia Simply Naturalin Hair Extension-tuotteita, jotka sopivat erityisesti pidennyshiukselle. Vaalea pidennyshius vaatii todella paljon hoitoa, koska se on niin käsitelty. Liian pesevät shampoot voi unohtaa samantien, sillä ainakin oma tukka on melko takussa suihkun jälkeen, jos shampoo on liian pesevää.

Simplyn shampoo sisältää soijaproteiinia ja on hyvin hellävaraisesti pesevä. Ph-tasapainoitettu koostumus sopii erityisesti pidennyksille. Hoitoaine hoitaa ja korjaa rakennetta luonnollisten soija- ja auringonkukansiemenöljyn ansiosta. Kummankin tuotteen tuoksu on myös hyvin mieto. Jätettävä hoihosuihke puolestaan hoitaa ja suojaa hiuksia föönin lämmöltä.

Näiden lisäksi käytän myös keltaisuutta taittavia tuotteita kuten hopeashampoota sekä Color Maskin taittavia hoitoaineita (nämä ovat must vaaleille kutreille). Hopeashampoo tuppaa olemaan pidennyksille melko kuivattavaa ja siksi en pysty käyttämään sitä kovinkaan usein.

Kokeilin loppukeväästä ensimmäistä keraa Niophlexia. 3-vaiheinen hoitorituaali suojaa hiuksia kemiallisen käsittelyn aikana, hoitaa välittömästi sen jälkeen sekä ylläpitää saavutettua tulosta kotihoitotuotteella.

Kolme tuotetta:

01 suojaa vaurioilta kemiallisen käsittelyn aikana. (kampaamossa)

02 hoitaa, vahvistaa ja sulkee hiuksen pintaa. (kampaamossa)

03 ylläpitää kiiltoa ja vahvuutta. (kotona)

Muutama viimeinen kerta vaalennusraitoja laitettaessa vaalennusaineen sekaan on sekoitettu Niophlexin 01-ainetta, jotta vaalennus ei rasittaisi hiusta niin voimakkaasti. Heti raitojen perään hiuksille on tehty tehohoito 02 aineella. Nyt olen käyttänyt kotona 1-2 kertaa viikossa 03 ainetta ylläpitämään lopputulosta. Hiukset ovat tuntuneet hoidetummilta ja varsinkin heti vaalennuksen jälkeen kiilto ja pehmeys ovat ihan eri luokkaa kuin ennen Niophlexia.

Onko teillä kokemuksia Niophlexista tai Olaplexista joka on vastaava tuote?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig