sunnuntai 2. elokuuta 2015

The best now

Lomapäivät ovat menneet nopeasti eteenpäin, mutta onneksi niitä on vielä jäljellä ruhtinaallisesti.

Heräsin tänään aivan varmana siitä, että kello olisi korkeintaan puoli kahdeksan. Puhelimen kello kertoi kuitenkin jotain aivan muuta. Nousin kymmenen aikaan aamiaiselle. Lomalla aamuheräämiset venyvät väkisinkin myöhäisemmäksi ainakin itselläni, vaikka nukkumaan meneminen ei venyisikään tavallista myöhäisemmaksi. Olen mennyt jopa aiemmin nukkumaan mitä arkisin, joten nyt on tullut tosissaan nukuttua ja kerättyä energiaa.

Monessa paikassa hehkutetaan aina hitaita aamuja herkullisine aamupaloineen. Jatkan hehkutusta mielelläni. En tiedä parempaa, kuin herätä ilman kellonsoittoa, keittää rauhassa aamukahvit ja valmistaa runsas aamiainen, jota voi nauttia ilman kiirettä pitkän aikaa. Niinkuin aiemmin kerroinkin, niin olemme syöneet aamupalan monena aamuna mökin terassilla auringonpaisteessa.

aamupalavadelma

Mustikat, mansikat ja vadelmat ovat maistuneet oikein urakalla. Mökin pihalla kököttää iso vadelmapensas, josta saa poimittua tuoreet marjat suoraan lautaselle. Nyt kun maalla ollaan, niin toki metsässäkin on tullut ravattua kiitettävästi mustikassa. Luonnonrauha metsässä tekee kyllä ihmeitä mielelle. Olo on energinen, mutta samalla levollinen.

kaurapuurokissankello

Polkupyörät ovat olleet meillä kovassa käytössä. Olemme liikkuneet oikeastaan joka paikkaan pyörillä. Kieltämättä etureidet ovat tällä hetkellä melko tönkön tuntuiset pyöräilyn ansiosta. Myös treeni on kulkenut mukavasti lomasta huolimatta. Hyvin nukutut yöt ovat antaneet vastaavasti enrgiaa urheiluun.

Tänään on ollut upea päivä ilmojen puolesta. Aamupäivä meni auringossa löhöillen ja lehtiä lueskellen. Auringonpaiste jatkuu edelleen. Rantasauna on lämpiämässä, joten kohta saunomaan ja ehkäpä voisi pulahtaa myös uimaan.

Share:

2 kommenttia

blueberry kirjoitti...

Herkullisen näköisiä marjaherkkuja. Tarjoilusta tulee niin houkuttelevan ja kauniin näköistä, kun viitsii nähdä vaivaa. Kattaus on puoli ruokaa!

beautyboxbys kirjoitti...

Marjoista ja hedelmistä saa loihdittua vaikka mitä koristuksia. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig