maanantai 17. elokuuta 2015

WKND

Tänä viikonloppuna Helsinki ja toki muukin Suomi on ollut täynnä kesätapahtumia. Kovin juttu täällä päin on ollut varmasti Flow-festivaalit, jotka itse jätin kuitenkin väliin. Ehkä ensi vuonna sitten! Suuntasin puolestani tänään ystäväni kanssa monen muun tavoin Helsingin ravintolapäivään. Todella kiva sunnuntai takana!

Palataan kuitenkin reilu viikko takaperin perjantaihin, jolloin olimme festarimeiningeissä Kyläsaaressa Weekend-festareilla. En ole mikään niin sanottu festari-ihminen. Kaikenlaiset kesätapahtumat ovat kuitenkin todella kiva juttu ja siksi olen hiljalleen alkanut käymään myös festareilla. Onneksi festivaaleja järjestetään paljon myös lähellä kotinurkkia, joten niille lähteminen helpottuu jo siinä huomattavasti.

Otin mukaan festareille suosiolla mikrojärkkärin. Asukuvia emme sen enempää kerenneet nappailemaan, mutta näistä kuvista näkee nyt vilahduksen festari-tyylistä. Hiuskoru, värikkäät pilotit ja valkoinen tunika olivat viime perjantain staili. David Guettan, Hardwellin ja Infected Mushroomin tahdissa pomppiessa hyvät kengät olivat tarpeen ja siksi jalkaan valikoituikin Niken super mukavat lenkkarit. Oltiin muuten melkein samiksi valkoisissa Nikeissa. :D

Oliko teitä muita viime viikon Weekendeillä? Ainakin musiikin puolesta pidin Weekendin meiningeistä paljonkin.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig