keskiviikko 23. syyskuuta 2015

4 Must have shoes

Moikka! Uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin vilkkaasti ja aika on mennyt tiiviisti töiden ja opiskeluiden parissa. Olen saanut tänään vaikka mitä aikaiseksi ja hommat rullaavat muutenkin kivasti eteenpäin. Fiilis on kaikinpuolin hyvä! Tätä päivää piristi myös lounastreffit ystäväni kanssa sekä tieto siitä, että Victoria's Secret saapuu vihdoin Suomeen. Ensimmäinen liike avataan loka-marraskuussa Helsingin Forumiin.

Kauden vaihtuessa kesästä syksyyn olen alkanut himoitsemaan uutta piristystä kenkävalikoimaani. Matalat balleriinat ja kesäsandaalit saavat väistyä pois ja niiden tilalle tulee syksyisempää jalkinetta. Tällä viikolla käytössä on ollut taas pitkästä aikaa mustat korolliset nilkkurit.

shoes

Olen himoinnut jo pitkään over knee-saappaita ja tällä hetkellä valinnanvaraa riittää nettikaupoissa ja muuallakin tämän mallin osalta. Tässä saappaassa korollinen versio olisi ehdoton suosikki ja mielellään mustalla mokkanahalla. Pitkät saappaat yhdistettynä rennon pitkän neuleen kanssa yhteen olisi bueno asu syksyksi.

Kengissä on näkynyt tällä hetkellä paljon myös koristeellisia hapsuja, jotka tuovat hauskaa vaihtelua esimerkiksi ihan perusnilkkureihin. Myös kauniit nyöritykset koristavat erilaisia avokkaita - korollisia sekä matalia. Tosin myöhemmin ilmojen kylmetessä avonaiset kengät pitää hetkeksi unohtaa. Vaaleat mokkanahkaiset avokkaat ovat myös "pakko saada"-kategoriassa. Niin upeat, vai mitä? :)

 

Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa. Sis. mainoslinkkejä.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig