torstai 3. syyskuuta 2015

Black dress & purple lips

Elokuu hujahti hurjaa vauhtia ohitse ja nyt mennäänkin jo lujaa syksyä kohden. Tässä vaiheessa vuotta taistelen yleensä kovasti syksyä vastaan enkä malttaisi vielä luopua kesästä. Onneksi ainakin tähän asti ilmat ovat olleet vielä enemmän kesän puolella. Toki on ihanaa, kun syksy tuo aina uusia inspiroivia juttuja tullessaan, mutta kesäihmisenä tuleva syksy ja talvi tuntuvat kieltämättä ankealta. Toivottavasti viikonloppuna saisi nauttia vielä kauniista loppukesän aurinkoisista päivistä, sillä meillä olisi miehen kanssa pitkästä aikaa yhteinen vapaa. Katsotaan mitä puuhaa keksitään.

Elokuun viimeisenä sunnuntaina tapasin ystäväni kanssa kaupungilla. Onneksi sunnuntai sattui olemaan jälleen ihanan kesäinen ja päälle pystyi pukemaan kevyempää vaatetta. Lähdin tapani mukaan taas kiireessä liikkeelle, mutta siitä huolimatta satuin valitsemaan kivan kokonaisuuden ylleni. Musta hauskan mallinen toppi ja tässäkin postauksessa nähty hame natsaa keskenään loistavasti yhteen. Tätä komboa voi hyvin käyttää myöhemminkin syksyllä höystettynä paksujen sukkahousujen ja trenssin kanssa.

Innostuimme kuvailemaan toisiamme ystäväni kanssa oikein urakalla. Oli siinä turisteilla ihmettelemistä. :D Kuvissa vilahtaa myös uusi Mac:in violetti huulipuna.

Hame & toppi -Zara, Aurinkolasit -Bikbok, Laukku -LV, Sandaalit -Mango

Kesäinen päivä vaihtui jossain vaiheessa kunnon ukkosmyräkkään juuri sinä hetkenä, kun saimme ruoat eteen Iguanan terassilla. Onneksi iso päivänvarjo suojasi meitä sateelta, vaikka tosin ympäriltä ihmiset katosivatkin salaman nopeasti sisätiloihin.

Mitä pidät tästä asukombosta?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig