keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Black jumpsuit

Syksyn juhlakausi alkaa lähenemään jo kovaa vauhtia. Meillä on suunniteltu jo innokkaasti miehen synttäreitä ja muutamat pikkujoulutkin ovat buukattuna kalenteriin. Niin kivaa! Lokakuussa on siis yhtä jos toista juhlaa luvassa. Syksyssä ja alku talvessa onkin ehkä juuri parasta kaikki kivat tapahtumat ja pippalot mitä loppuvuosi tuo tullessaan. Näissä hulinoissa unohtuu onneksi helposti syksyn harmaus ja loska. Nyt tosin loska ja harmaus tuntuvat olevan vielä pitkällä edessä päin - onneksi. Edessä päin siintää myös meidän Meksikon matka, johon ei loppupeleissä ole edes kovin pitkä aika. Kieltämättä loma turkoosin veden äärellä pois marraskuun pimeydestä ei kuulosta yhtään hullummalta.

Yksi loistava juhlavaatehankinta reilun vuoden takaa on musta jumpsuit. Se luontuu moneen tilaisuuteen ja on hyvin klassinen vaate, mutta ei missään nimessä tylsä.

DSC_8166 DSC_8209 DSC_8235

Mustat remmikorkkarit ovat myös loistava hankinta, jota en ole kyllä katunut. Tässäkin asussa kengät tuovat kokonaisuuteen pienen piristyksen ja jujun. Pehmoiset samettiremmit ovat lisäksi miellyttävät jalkaa vasten.

Nahkainen laukku on itse asiassa erittäin vanha. Se on peräisin isoäidiltäni, mutta on säilynyt todella hyvin. Laukun malli viehättää silmääni ja se huokuu kauniisti vanhaa aikaa. Laukku on kestänyt monet vuosikymmenet ja on silti todella siistissä kunnossa.

DSC_8184 DSC_8237

Tämäkin viikko tulee olemaan melko hektinen ja työntäiteinen. Tänään menen katsastamaan Wellalle syksyn ja talven hiustrendit ja lupaan myös esitellä niitä täällä blogin puolella myöhemmin.
Share:

2 kommenttia

Delle kirjoitti...

Hyvän näköinen haalari! Ihastuin H&M:n haalariin ja tilasin sen, mutta voi! Haalarin lahkeet olivat melkein puolisääreen ja hartioilla 5cm liikaa pituutta! Mallilla haalari on ,tietysti, täyellinen. Ei varmaan mistään ei lyhyt selkäinen ja pitkäjalkainen löydä passelia haalaria (tuunaamatta) :)

Beauty Box kirjoitti...

Kiito Delle. :) Tämä haalari on loistava löytö Mangosta. Istuvaa ja sopivaa haalaria on kyllä vaikea löytää, mutta kun sopiva sattuu eteen, niin se menee monet vuodet. Toivotavasti sinulle tulee sopiva jumpsuit eteen. Onnea etsintään!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig