lauantai 19. syyskuuta 2015

Glowing skin

Olen käyttänyt lähes koko kesän ajan kevyempää meikkivoidetta Lancômelta. Teint Miracle peittää juuri sopivasti ja lisäksi antaa kauniin kuulauden ja hehkun iholle. Paksummat meikkivoiteet tuppaavat tekemään meikkipohjasta hieman tunkkaisen ja liian mattaisen ja silloin ihon hehku jää helposti pois.

Oma ihoni ei ole koskaan ollut mikään täydellisin. Kuitenkin oikeilla tuotteilla meikkipohjasta saa tehtyä tasaisen ja peitettyä näpyt sekä epätasaisen värin. Olen kärsinyt vielä alle vuosi sitten aknesta, josta olen nyt onneksi päässyt hiljalleen eroon roaccutanin avulla. Tämä lääke toimi itselläni ainakin täydellisesti, joten voin hyvillä mielin suositella sitä myös muille aknesta kärsiville. Itse sain syötyä kuurin loppuun vuosi sitten.

Aknesta on jäänyt kuitenkin ikävät arvet poskien alueelle. Nekin ovat nyt ajan kanssa alkaneet hiljalleen häipymään, mutta luulen että osa ei lähde koskaan pois. Jossain vaiheessa olisikin tarkoitus ottaa testiin kotiin mikroneulaustela. Mikroneulaus on ihonhoitomenetelmä, jonka vaikutus perustuu elimistön oman kollageenituotannon voimakkaaseen stimulointiin. Olen kuullut tästä menetelmästä paljon hyvää ja siksi haluan kokeilla sitä ehdottomasti myös itse. Onko jollain kokemuksia mikroneulauksesta?

Lancome Teint-Miracle meikkivoide

Jos siis etsit meikkivoidetta joka on asteen kevyempää, mutta antaa kuitenkin sopivasti peittoa, niin suosittelen kääntymään Teint Miraclen puoleen. :)
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig