keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kosteutta syysiholle

Tänä syksynä ihoni ei ole vielä oireillut kuivuudesta - onneksi, mutta tiedän että jossain vaiheessa alkavat nekin ajat. Saan kokeiluun paljon erilaisia tuotteita ja voiteita iholle, mutta palaan monesti takaisin samoihin luottotuotteisiin, joita olen käyttänyt jo useampia vuosia. Yksi ehdoton kestosuosikki kasvovoiteissa on Biothermin Aquasource cream. Palaan aina takaisin tähän lempparituotteeseeni uusien kokeilujen päätteeksi.

kasvovoide biotherm

Syväkosteuttavavoide pitää ihon ihanan kosteutetun tuntuisena koko päivän. Olen käyttänyt kyseistä voidetta meikin pohjalla sekä yövoiteena. Se toimii loistavasti kumpaankin tarkoitukseen. Tuoksu on miellyttävä ja voide imeytyy nopeasti iholle jättäen siitä kuitenkin kosteutetun tuntuisen.

Tästä kyseisestä voiteesta löytyy myös geelimäinen versio, joka toimii itselläni parhaiten kesäaikaan. Syksyllä ja talvella geelimäinenvoide on aivan liian kevyttä kosteuttamaan pintakuivaa ihoani.

iholle

Voiteen lisäksi olen nyt alkanut käyttämään taas ahkerammin Patykan öljyseerumia. Seerumin voi lisätä iltaisin puhtaille kasvoille kosteusvoiteen alle tuomaan lisähoitoa ja kosteutusta.

Tällä viikolla vinkkaan myös oman suosikin meikkivoiteesta, joka peittää sopivasti sekä tekee ihosta ihanan kuulaan.

Kivaa alkuviikkoa!
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig