sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Matkasuunnitelmia

Olen ottanut kaiken irti kiireettömästä sunnuntaiaamusta. Nukuin pitkään ja herättyäni loikoilin vielä hetken laiskasti sängyssä. Mietin mitä kaikkia unia tulikaan taas viime yönä nähtyä. Näen usein unia ja muistan ne vielä pitkään. Välillä kieltämättä ihmettelen mistä nämä unet tulevat? Tällä kertaa tapahtumat sijoittuivat mm. New Yorkiin. Joskus aamuisin on tunne, kuin olisi ollut elokuvissa, joissa itse seikkailee pääosassa. :D

Sängystä noustuani söin aamiaisen pitkän kaavan mukaan. Lueskelin samalla lehtiä ja join useamman kupin kahvia. Tähän päälle vielä päiväntreeni ulkona ja näin sunnuntai oli pyörähtänyt mukavasti käyntiin.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Tulin kertoilemaan vähän meidän tulevista matkasuunnitelmista. Marraskuun puolessa välissä olisi tarkoitus pitää parin viikon loma ja toki siinä vaiheessa syksyä on kiva lähteä jonnekin reissuun. Viime  aikoina ei ole tullut käytyäkään ulkomailla, joten matkakuumetta on ollut kieltämättä ilmassa jo pidemmän aikaa. Kesäisin tykkään viettää aikaa Suomessa, mutta syksyllä tai talvella on kiva lähteä näkemään muutakin maailmaa.

Mietimme pitkään minkä kohteen valitsemme tällä kertaa. Otammeko valmismatkan vai pelkät lennot ja hotellit erikseen. Mitä haemme lomalta? Aurinkoa, aktiviteetteja, nähtävyyksiä, shoppailua vai jotain muuta? Kahdessa viikossa ehtii jo matkustaa pidemmällekin, joten katselimme kaukomatkoja. Helpoksi vaihtoehdoksi valikoitui valmismatka. Haluan yleensä matkustaa aina johonkin ihan uuteen paikkaan. Siinäkin tippui useampi maa listalta pois, joissa olimme jo aiemmin käyneet.

????????????????????????????????????

Torstaina saimme sitten vihdoin ja viimein varattua matkan...

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Tällä kertaa lähdemme Meksikoon! Tämä maa on ollut jo pitkään mielessä ja nyt vihdoin pääsen tutustumaan siihen. Lomailemme kahdessa eri kohteessa. Ensimmäinen viikko Playa de Carmenissa ja toinen Cancúnissa.

Alkusyksy meneekin nyt kivasti matkaa odotellessa. :)

Postauksen kuvat Mauritiukselta viime matkalta.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig