tiistai 29. syyskuuta 2015

Morning coffee

Viikonloppu on takana ja olokin alkaa olemaan jo huomattavasti terveempi. Koko viime viikko on meni lähes kokonaan urheilematta flunssan takia ja viikonlopunkin otin vielä ihan iisisti. Mökillä oli kyllä suuri houkutus lähteä reippaalle juoksulenkille, mutta jätin lenkkeilyt kuitenkin suosiolla väliin. Liikkuminen flunssaisena on kuitenkin melko turhaa ja turha rääkki voi vain viivästyttää parantumista. Tauti vain jatkuu pitkiä aikoja eikä urheilusta saa kunnon hyötyä irti.

Vaikka treenit jäivätkin viikonloppuna väliin, niin nautin kuitenkin olosta mökin rauhassa. Pari päivää hujahti todella vauhdilla. Nukuimme oikein kunnolla ja latasimme akkuja. Aamut olivat ihanan rauhallisia. Kahvia hörpittiin pitkän aikaa ennen kuin tämä poppoo pääsi ulos liikkeelle. Järvimaisemaa kelpasi katsella kahvikupin takaa pitkänkin tovin. Luonto ja vesi lähellä ovat itselleni niin rauhoittava ja inspiroiva ympäristö, että niiden äärellä voisi viettää enemmänkin aikaa.

DSC_8094 DSC_8099 DSC_8131 DSC_8137 DSC_8150 DSC_8158

Kiireettömyyden ja luonnon keskellä pääsin myös rauhassa suunnittelemaan hieman tulevaa. Uusia tuulia siis luvassa. Paljastan lisää heti, kun asiat ovat ajan tasalla.

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)
Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Nuo harmaat kuvat ovat ihanan nostalgisia.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig