lauantai 5. syyskuuta 2015

Pyörähdys Tallinnassa

Ihanaa viikonlopun alkua! Täällä on touhuttu taas muutama päivä tavallisia arkijuttuja. Kävin perjantai illan kunniaksi tekemässä kunnon hyppytreenin salilla ja nyt olo on kieltämättä väsähtänyt. :D Kyllähän treenaamisesta saa kuitenkin hurjasti enrgiaa arkeen ja siksi salille onkin aina niin mukava mennä.

Kävimme tekemässä maanantaina pikaisen visiitin Tallinnaan päiväristeilyn merkeissä. Virossa on tullut pyörähdettyä yleensä aina kesäisin, joten pitihän perinnettä jatkaa tänäkin vuonna. Pienikin maisemanvaihdos tekee aina niin mielettömän hyvää ja siksi Tallinna onkin loistava kaupunki jos aikaa ei ole kuin yhdeksi päiväksi.

asu????????????????????????????????????

Söimme jo mennessä laivalla, sillä kaupungissa ei ollut aikaa pyöriä kuin reilut kolmea tuntia. Myönnettäköön, että kävimme kuitenkin nappaamassa ennen takaisin lähtöä burgerit nassuun. Vanhastakaupungista löytyy mieletön määrä kiinnostavia ravintoloita ja suloisia kahviloita, mutta ne saivat jäädä tällä kertaa väliin. Haaveilin jo pidemmästä viikonlopusta Tallinnassa. Monet ovat kehuneet Tallinnan Swissotellia. Onko kukaan yöpynyt siellä? Toki päiväristeily on kiva ratkaisu lähteä hetkeksi pois, mutta yhden yön reissu tuntuu jo huomattavasti pidemmältä ja aikaa on huomattavasti enemmän.

Päivä kului Tallinnassa oikeastaan kaupoissa pyörien. Mies löysi vaikka mitä, mutta tällä kertaa omat shoppailut rajoittuivat laivan tax free:hin. Kieltämättä Viru keskuksen River Islandi:ssa oli mitä upeimpiä kenkiä, mutta ne saivat jäädä kuitenkin kaupan hyllylle. Ihmettelen edelleen miksi kyseistä liikettä ei löydy Helsingistä?

asu2

????????????????????????????????????asu4????????????????????????????????????Housut, toppi ja bleiseri -Zara, Kengät -Nike, Laukku -LV

Asuksi valikoitui ihan basic kokonaisuus. En uskaltautunut pukea kevyempää vaatetusta, mutta maanantain sää olisi ehdottomasti sallinut shorsit tai mekon. Tallinnassa oli suorastaan kuuma!
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig