maanantai 7. syyskuuta 2015

Uusi Stelia-kahvikone kokeilussa

Olen nyt parin viikon ajan päässyt kokeilemaan Nescafé Dolce Guston uutta Stelia-kahvikonetta. Sunnuntai on mennyt tiiviisti kotona, joten kerkesin nappailemaan kuvia uudesta kahvikoneesta iltapäivällä.

Minkälainen kahvikone Stelia on?

Futuristinen muotoilu yhdistettynä viimeiseen teknologiaan kuvaa parhaiten uutta kahvikonetta. Koneesta löytyy mm. kosketusnäyttö, automaattisesti toimiva kapselinpidike sekä automaattinen kapselinsulkemisjärjestelmä. Käytännössä Stelia on nopea ja helppokäyttöinen eikä ainakaan itselläni mennyt juurikaan aikaa oppia koneen käyttöä.

Kapselikahvikone on hieman erilainen käyttää kuin perus kahvinkeitin, mutta käytön oppii tosiaan nopeasti. Aluksi kahvikoneen säiliöön lisätään vesi. Kahvikapseli laitetaan koneen edessä olevaan säiliöön. Kahvikapselissa on info kuinka monta palkkia koneeseen tulee säätää ennen starttaamista. Tänään tein Mochaa ja palkkeja oli kolme. Myös kapseleita oli kaksi erilaista. Koneessa voi myös valita haluaako kylmää vai kuumaa juomaa. Tämäkin on merkitty yksinkertaisesti kahteen eri nappulaan punaisella ja sinisellä.

????????????????????????????????????DSC_7676

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_7650DSC_7697DSC_7711

Tiesitkö muuten, että Suomalaiset juovat kahvia keskimäärin 3,8 kupillista päivässä eli juomme kahvia eniten maailmassa. Itselleni riittää se muutama kuppi päivässä ja kahvin lipittäminen painottuu enemmänkin aamuun.

Stelian muotoilu miellyttää omaa silmääni ja käyttö on ollut mutkatonta. Onhan näissä kahvikoneissa aina vähän eri fiilis valmistaa kahvia verrattuna perinteisiin keittimiin. :)

Toteutettu yhteistyössä Nescafé Dolce Guston kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig