sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Uutta luvassa

Tämä viikonloppu menee pitkästä aikaa kokonaan ihan vain kotosalla. Suunnitelmissa oli jotain spesiaalimpaa meininkiä, mutta päädyimme kuitenkin viettämään viikonloppua tosiaan ilman sen ihmeenpiä menoja. Ihan hyvää vastapainoa muuten hektiseen arkeen. Kiireen keskellä kotihommat helposti jäävät toiselle sijalle, pyykkivuori kasvaa ja pöly peittää pinnat. En ole muutenkaan mikään siivousfriikki. Siitä saan kyllä kuulla monelta taholta. Sunnuntaina pidämme kunnon siivouspäivän ja asunto siivotaan kuulemma lattiasta kattoon. :D Tästä voi varmasti hyvin päätellä kumpi meistä on tarkempi siivouksen suhteen.

Tajusin äskettäin, että noin vuosi sitten Beauty Box-blogini muutti Anna&Ellit-sivuston alle. Huh. Aika menee todella nopeasti. Ihan kuin siirrosta olisi vasta muutamia kuukausia. Tässä välissä voi hyvin miettiä mitä kaikkea vuodessa olen saanutkaan aikaiseksi. Mitä tavoitteita olen saanut toteutettua ja mitä haluan tulevaisuudelta. Ainakin tiedän sen, että haluan kehittää itseäni jatkuvasti. Se ei tarkoita sitä ettenkö olisi itseeni tyytyväinen, mutta uuden oppiminen ja itsensä haastaminen tuovat elämään jatkuvasti uutta mielenkiintoa. Niin se vain on.

Blogiin tulee myös hieman uudistuksia näin syksyn myötä. Osoite muuttuu maanantaina uudeksi: http://anna.fi/beauty-box ja Anna&Ellit-sivusto muuttuu Anna.fi-sivustoksi. Ulkoasuun tulee uutta ilmettä ja toki bloginkin ulkomuoto muuttuu hieman - tosin minun mielestäni ehdottomasti parempaan suuntaan. Kuvat tulevat olemaan hieman suurempia mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Kohta pääsette itse näkemään sivun uuden ilmeen. Tosiaan jo maanantaina!

DSC_7229 DSC_7347

????????????????????????????????????
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig