perjantai 25. syyskuuta 2015

Vita Liberata - ylellinen rusketus

Tänä vuonna Suomen kesä ei ollut mikään auringonpalvojan unelma. Toki auringosta sai nauttia edes hippusen, mutta ei sillä määrällä mitään upeaa rusketusta luotu. Tai en minä ainakaan siinä onnistunut. :D

Satuin kokeilemaan Vita Liberatan rusketusvaahtoa alkukesästä, kun jalat olivat vitivalkoiset ja kaipasin muutenkin väriä iholle. Moni oli kehunut kyseistä tuotetta, mutta en ollut silti täysin vakuuttunut. Pitihän uutta tuotetta kuitenkin testata ja toivoa parasta.

Ensimmäinen kokeilu ei mennyt kuin elokuvissa. Rusketusvaahdon kanssa suositellaan käytettävän levityskinnasta, mutta jostain syystä en sitä ensimmäisellä kerralla ottanut käyttöön. Rusketus näytti tulevan samantien esille, joten vaahtoa oli helppo levittää kaikkialle tasaisesti. Vaahto tarttui myös kämmeniin todella tehokkasti, mutta tämän voi välttää käyttämällä sitä kinnasta. Onneksi sain palautettua kädet seuraavan päivän aikana takaisin lähtötilanteeseen. Rusketuksesta oli tullut kuitenkin todella tasainen ja luonnollinen vaikka en kinnasta käyttänytkään.

Valitsin aluksi sävyn medium, mutta myöhemmin olen uskaltautunut käyttämään myös dark:ia. Ainakin kesällä dark toimi hyvin, eikä sävy ollut liian tumma.

vita-liberata vita-liberata

Parhaan rusketuksen saa aikaan levittämällä vaahtoa täysin puhtaalle iholle.  Ei siis mitään kosteusvoiteita tai muutakaan kosmetiikkaa pohjalle. Jos levityksen tekee illalla, niin anna rusketusvaahdon vaikuttaa yön yli ja käy aamulla suihkussa. Älä käytä suihkusaippuaa. Levitä uusi kerros tuotetta. Jos rusketuksesta haluaa vielä syvemmän ja kestävämmän, niin levityksen voi toistaa vielä kolmannen kerran.

Koin itse, että rusketuksen sävy oli todella luonnollinen. Tuote ei haissut tyypilliselle itseruskettavalle ja rusketus kesti kauniina lähes muutaman viikon. Toki lähtötilanne ei pysynyt kahta viikkoa juuri sellaisena, vaan kului hiljalleen pois. Kesto oli kuitenkin yllättävän hyvä.

Jos olen halunnut päivettyneempää lookkia, niin olen kaivanut Vita Liberatan esille. Voin suositella! Hinta on hieman kalliimpi muihin itseruskettaviin verrattuna, mutta laatu hyvää.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig