torstai 10. syyskuuta 2015

White scarf & casual outfit

Tänään on ollut niin upea ilma, että on vaikea tajuta päivien olevan jo syyskuun puolella. Tietysti näistä ehkäpä viimeisistä kesän lämmöistä on otettava kaikki irti. Toivoisin, että pitkälle syksyyn olisi näin kivat säät. Hope so! Tänään onkin ollut kiva viettää vapaapäivää.

Tässäpä rentoa mökkiasua reilun kuukauden takaa. Boyfriend-farkut, mukava paita ja pehmeä huivi kaulassa - niistä on mukava asukokonaisuus rakennettu. Luonnonvalkoinen cashmere shaali* on monikäyttöinen asuste, jolle tulee varmasti lisää käyttöä syksyn mennessä eteenpäin. Toki nyt jo aamuisin huomaa kuinka viileä yö on ollut. Päälle kaipaa hieman paksumpaa vaatetusta jota sitten päivällä joutuu keventämään. Shaali on kätevä kietaista rennosti kaulaan tai heittää hartioille tarvittaessa. Shaalin laadukas materiaali (50% cashmere ja 50% villaa) tuntuu mukavan pehmoiselta ihoa vasten eikä kutise!

casualDSC_6694raitapaitaDSC_6712DSC_6728DSC_6720Farkut -GT, Neule & laukku -Mango, Shaali -Cashmere

Vapaapäivän kunniaksi saimme myös varattua matkan marraskuulle. Olen niin innoissani! Matkakohteesta tulee lisää juttua vielä tämän viikon aikana, joten pysyhän kuulolla.

 

*Yhteistyö. Saatu  blogin kautta.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig