perjantai 2. lokakuuta 2015

Hair trends A/W 2015

Keskiviikkoilta kului syksyn ja talven hiustrendeja ihastellen Wellan Studiolla Kampissa. Inspiroiva ilta tarjosi mitä upeimpia hiuksia, veetteita ja meikkejä kauden kuuminpia trendeja kunnioittaen.

Tällä kaudella hiuksissa nähdään erityisesti kylmänsävyisiä värejä. Ne ovat nyt todella in oli kyseessä sitten vaalea, ruskea tai aivan tumma hius. Näin Studiolla niin upeita vaaleita kylmiä värejä, että tuli itsellekin sellainen olo, että haluan ehdottomasti kokeilla jotain aivan uutta talven aikana. Seuraava värjäyskerta on jo ensi viikolla (onneksi!), mutta luulen että haluan mennä vielä tämän kerran ihan perinteisillä vaaleilla raidoilla. Erilaiset liukuvärjäykset ovat tulleet jäädäkseen ja nyt ehkä se pinnalla olevin tekniikka on ecaille. Värit soljuvat keskenään todella luonnollisesti ja mausteiset vivahteet tulevat kauniisti esille.

wellaletti2015

Letit ovat edelleen todella trendikkäitä. Näytöksessä lettejä oli sovellettu mitä erilaisemmilla tavoilla. Lettipohja kannattaa aluksi pohjustaa huolella ja tehdä hiuksesta rakenteellinen, jotta letin tekeminen onnistuu liukkaaseenkin hiuslaatuun. Tähän hyviä apuvälineitä ovat rakennesuihke ja kreppirauta sekä tupeeraus. Myös kuivashampoo on toimiva tuote kuivaan hiukseen. Näin letistä saa tehtyä myös muhkeamman ja näyttävämmän jos hiukset ovat muuten luonnostaan ohuet. 90-luku vaikuttaa tällä hetkellä paljon vaatteissa ja samalla myös hiuksissa. Rastat ovat myös tulleet takaisin.

rastat wella-studio

Meikkitrendeistä haluan mainita sen verran, että nyt eriyisesti ruskeat sävyt ovat sitä ns. kuuminta hottia. Mattaa ja kiiltoa yhdistelemällä silmämeikistä saa loihdittua kolmiulotteisemman.

Mitäs pidätte tämän kauden trendeistä? Olen ainakin itse ihan myyty.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig